Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

LU SZF notiks pasākums "Akustiskie Ziemassvētki"

Lauris Anstrauts, 17.12.2008. 12:42

Laikā, kad tuvojas gada sirsnīgākie svētki  - Ziemassvētki, LU Sociālo zinātņu fakultātes studentu pašpārvalde ceturtdien, 18. decembrī, piedāvā jauku un sirsnīgu pasākumu "Akustiskie Ziemassvētki".
LU SZF notiks pasākums "Akustiskie Ziemassvētki"

Tāpat kā daudzus citus, arī šī pasākuma organizatorus ir nedaudz nogurdinājusi ikgadējā ažiotāža ap Ziemassvētkiem, tirgotāju uzbāšanās ar precēm un reklāmām, kā arī no visām pusēm skanošās standartizētās Ziemassvētku dziesmas, kas, daudziem atņem īsto svētku sajūtu. Tāpēc izvēlējāmies pretstatā veidot pasākumu, ar kura palīdzību katra apmeklētāja sirdī varētu radīt Ziemassvētku sajūtu. Kā palīglīdzekļus izmantosim mandarīnus, piparkūkas un citas ar Ziemassvētkiem saistītas lietas, kā arī sirsnīgu mūziku.

Par šī pasākuma muzikālo daļu gādās šobrīd aktuālais dziesminieks Martin Confused, vienmēr pozitīvi noskaņotā grupa "The Picture", un samtaini skaistās balss īpašniece Alise Joste, kā arī vakara gaitā ir iespējams vēl kāds muzikāls pārsteigums. Kā pasākuma nosaukumā minēts, visi izpildītāji uzstāsies akustiski.

18. decembrī no plkst. 16.30 līdz 21.30 visi laipni gaidīti LU Socialo zinātņu fakultātes 1. auditorijā, Lomonosova ielā 1a. Pasākuma ievadā tiks demonstrēta kāda ar Ziemassvētku tematiku saistīta filma, savukārt ap plkst. 18:00 sāksies pasākuma muzikālā daļa.

Ieeja pasākumā par brīvu, tomēr, tā kā mūsu fakultātē turpinās labdarības akcija, visi, kam ir iespēja, tiek aicināti ziedot drēbes, spēles, rotaļlietas, bērnu grāmatas un saldumus bērnu nama "Ābelīte" bērniem.

Pasākuma vietā nokļūt var ar 15. trolejbusu, kāpjot ārā Lomonosova ielas pieturā, ja brauc no centra puses. Pēc tam jāiet pāri gājēju pārējai un taisni uz priekšu 4stāvu ēkā, kas ir LU SZF.

Sīkāka informācija: http://zeltajaunatne.wordpress.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV