Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks koncerts ģimenei "Gaišais prieks" - Ziemassvētku vēsts mūzikā

Arnis Miltiņš, 17.12.2008. 12:49

21. decembrī plkst. 14:00 Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" notiks koncerts ģimenei "Gaišais prieks"
Notiks koncerts ģimenei "Gaišais prieks" - Ziemassvētku vēsts mūzikā

Koncerta pamatā ir muzikālā uzveduma - ziemassvētku pasakas "Mīlestības dāvana" motīvi, kas papildināti ar tradicionālajām Ziemassvētku, Arņa Miltiņa un Silvijas Silavas dziesmām. Tajā kopā ar bērnu popgrupas "Tu un es" jaunākās un vidējās grupas dalībniekiem piedalīsies arī grupas dalībnieki, kas tagad ir izauguši un paši ir kļuvuši pazīstami jaunie skatuves mākslinieki - Latvijas MTV raidījuma vadītāja Žanete Skarule, mūzikla "Nožēlojamie" galvenās lomas izpildītāja Jolanta Strikaite, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris Rihards Lepers, Latvijas Kultūras akadēmijas kora "Soola" mākslinieciskais vadītājs Kaspars Ādamsons un daudzi citi, kuri ir piekrituši piedalīties Ziemassvētku koncertā "Gaišais prieks".

Koncerta muzikāli instrumentālo pamatu veidos P. Jurjāna mūzikas skolas, mūzikas skolas "Rīdze" un Latvijas Mūzikas akadēmijas audzēkņi un studenti, kas dažādos muzikālos projektos ir sadarbojušies ar bērnu popgrupu "Tu un es" un tās vadītāju Arni Miltiņu. Svētku koncertam izveidotā ansambļa kodols ir muzikālais projekts "3M", kur Arnim Miltiņam ir pievienojies viņa dēls, starptautiskā pianistu konkursa "Musical de France" vairākkārtējs laureāts Jānis Miltiņš un "radnieciskām saitēm" nesaistīts topošais ģitārists Jānis Miltiņš, kā arī draugi un domubiedri.

Kultūras un atpūtas centrā "Imanta" atrodas Anniņmuižas bulvārī 29 (ar 4. tramvaju vai 41. autobusu līdz Kleistu ielai).

Ieeja koncertā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV