Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Mazajā Ģildē gaidāms emocionāls džeza mūzikas Ziemassvētku koncerts

Ieva Šteinberga, 17.12.2008. 12:57

Jau šo svētdien,  21. decembrī, plkst. 16:00, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā "Mazā Ģilde" neparastā kopprojektā dažādu  pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas atskaņos jauniešu koris "SONORE" un instrumentālā džeza grupa "Jam Orchestra".
Mazajā Ģildē gaidāms emocionāls džeza mūzikas Ziemassvētku koncerts

Jauniešu koris "SONORE" dibināts 1987. gada 13. oktobrī, kā mūzikas prieka un mīlestības koris. To dibinājis diriģents prof. E. Račevskis. Korī muzicē vairāk kā trīsdesmit jaunieši ar skanīgām balsīm un lielu radošo degsmi, kopš 1997. gada kora galvenais mākslinieciskais vadītājs ir diriģents Mārtiņš Ozoliņš.

Kopā ar kori Ziemassvētku koncertu ieskandinās instrumentālā džeza grupa "Jam Orchestra", kuru repertuātrā dzirdamas  jazz, jazzrock, blues un funk virzienu kompozīcijas. "Jam Orchestra"  šajā koncertā atskaņos ne tikai dažādu pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas kopā ar kori "SONORE", bet arī džeza grupas iemīļotākās un emocionālākās kompozīcijas.

Ieeja koncertā bez maksas.

FOTO: Andrs Hermanis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV