Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks jaunā Dark Underground kluba "CELLE" atklāšana

BLACK MASQUERADE, 17.12.2008. 13:12

Piektdien, 19. decembrī, plkst. 20:00, Rīgā Arhitektu ielā 1 notiks Dark Underground kluba "CELLE" atklāšana.
Notiks jaunā Dark Underground kluba "CELLE" atklāšana

Rīgā, Arhitektu ielā 1 ir kārtējo reizi atdzimušais Latvijas tumšās kultūras* klubs, kas pirms pāris desmit gadiem bija aizsācies kā klubs "NEXT" Vecrīgā, Krāmu ielā 4, kur pulcējās tā laika tumšā sabiedrības daļa. Tāpat arī mūsdienās, neskaitot alternatīvās un 'metal' mūzikas klubus, ir vajadzīga sava induviduāla tikšanās vieta  arī šīs mūzikas: Gothic rock - Dark Wave - Dark ambient - Psychedelic - Synthpop - Neo-folk, Gothic metal - Doom metal - Black metal, Elektro-Industrial - Agrotech - Dark elektro - EBM - Experimental - Noise,  Post punk - Dark punk - Death rock - Psychobilly - Rockabilly stila cienītājiem.

Klubs tiek iekārtots un ar laiku tiks arī papildināts  ar šiem mūzikas stiliem atbilstošiem atribūtiem, lai šajās telpās notiekošo pasākumu atmosfēra būtu jūtami atbilstoša. Par to rūpēsies kādreizējā kluba "NEXT" un patreizējās "CELLE" dibinātāji un Latvijas Dark Underground kultūras uzturētāji: Knābis, Pārpis + Mamis, piesaistot jaunus kreatīvos spēkus no radošās apvienības BLACK MASQUERADE (www.b-masquerade.lv)

Kopīgais mērķis ir šo klubu padarīt par iknedēļas pulcēšanās vietu, kur katru nedēļas nogali varētu atnākt, lai satiktu savus domu biedrus, paklausīties un izbaudīt attiecīgā vakara didžeju, vīdžeju repertuāru  vai muzikālo izpildītāju sniegumu un atpūsties ar saviem draugiem un paziņām.

* Tumšā kultūra (Dark culture) - http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Culture
 
Ieeja atklāšanas pasākumā ar ielūgumiem, ko Var saņemt arī mūzikas veikalos "Upe" un "Randoms"

Apmeklējiet BLACK MASQUERADE mājas lapu:http://www.b-masquerade.lv/, arī tur ir pieejams kluba "CELLE" atklāšanas ielūgums.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV