Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Džeimss Blants sveic svētkos un gaida koncertu Rīgā

Dace Baltābola, 18.12.2008. 14:03

"Positivus Music" saņēmis svētku sveicienu no angļu dziesminieka Džeimsa Blanta. Mūziķis nodod visiem sveicienus Ziemassvētkos un novēl skanīgu jauno gadu. Mūziķis uzsver, ka ļoti gaida savus koncertus Baltijas valstīs un arī Latvijā.
Džeimss Blants sveic svētkos un gaida koncertu Rīgā

Rīgā Džeimss Blants muzicēs 2009.gada 16.februārī.

Kādā intervijā mūziķis atzinis, ka pēc koncertiem viņš ļoti labprāt dodas atpūsties uz kādu vietējo pilsētas restorānu. Pašlaik mūziķis vēl nav izteicis konkrētas vēlmes, kuru no Rīgas atpūtas vietām izvēlēsies.

Biļetes uz Džeimsa Blanta Rīgas koncertu pašlaik ir nopērkamas "Biļešu Servisa" kasēs visā Latvijā vai internetā - www.bilesuserviss.lv . Stāvbiļetes cena ir Ls 25. Pieejamas arī sēdvietu biļetes, kas maksās no Ls 30 līdz Ls 45.

Koncerta biļetes kļuvušas populāras kā dāvanas Ziemassvētkos. Iegādājoties biļetes, pircēji atzinuši, ka tās noderēs kā lieliska Ziemassvētku dāvana, bet būs arī ļoti jauka un sirsnīga Valentīndienas dāvana, jo koncerts notiks tikai divas dienas pēc visu mīlētāju dienas.

Džeimss Blnats ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005.gadā debijas albuma hits "You’re Beautiful" atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vieta ieguvēju Amerikas Billboard the Hot 100. Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997.gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām "Goodbye My Lover", "No Bravery", "High un Wisemen".
 
Novembra beigās izdots Džeimsa Blanta pēdējā albuma "All The Lost Souls" īpašais izdevums, kuram pievienots speciāls DVD. Albums pieejams populārākajos interneta veikalos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV