Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīgā koncertēs Valērijs Meladze

Inese Rutkovska, 18.12.2008. 15:06

11. martā daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga" uzstāsies viens no šobrīd slavenākajiem Krievijas estrādes mūzikas izpildītājiem - dziedātājs Valērijs Meladze.  1.oktobrī izdevis jaunu albumu, viņš nākamgad dosies plašā koncerttūrē, lai tās ietvaros viesotos arī Latvijā.
Rīgā koncertēs Valērijs Meladze

Jaunais albums ar nosaukumu "Вопреки" ("Par spīti"), kurā iekļautas divpadsmit dziesmas, uzskatāms par pagrieziena punktu abu brāļu – Valērija Meladzes un Konstantīna Meladzes daiļradē. Pagātnē palicis sapņaini ideālistiskais skats uz pasauli, albumā dominē filozofiskas vēsmas, kas ietvertas jutekliskā formā. Katra dziesma ir iekšējas refleksijas rezultāts, gluži kā ieraksts dienasgrāmatā vai slepena vēstule mīļotajai. Viss šo kompozīciju kopums veltīts cilvēka iekšējai pasaulei un dvēselei.

Albuma "Вопреки" idejiskā kvintesence ietverta tā tituldziesmā, kas kļuvusi arī par jaunās Krievijas filmas "Admirālis" galveno varoņu - admirāļa Kolčaka un Annas Timirevas - mīlestības muzikālo ietērpu. Šai tēmai veltīts arī kompozīcijas videoklips.

"Šī mūzika ir īpaša," stāsta Valērijs Meladze. "Tā nelīdzinās tam, ko šobrīd dzirdam visās radiostacijās. Zināmā mērā tā pat ir pretrunā ar visām valdošajām muzikālajām tendencēm. Albumā ietvertās melodijas ir liriskas un aizkustinošas, bet to teksti aizskar vissmalkākās dvēseles stīgas."

11. martā Latvijas iedzīvotājiem būs iespējams tikties ar vienu no šobrīd atzītākajiem estrādes žanra dziedātājiem Krievijā, izbaudot viņa solo koncertu un tajā valdošo sirsnīgo atmosfēru, kā arī pašiem pārliecināties par dziedātāja daiļrades spilgtajām metamorfozēm.

Biļetes uz koncertu drīzumā būs iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" un "Reklamarket" tirdzniecības vietās.
 
Akcijas laikā līdz 31.decembrim visas biļetes uz šo koncertu "Biļešu Servisa" kasēs būs iespējams iegādāties ar 20% atlaidi!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV