Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Dirty Deal Cafe" notiks "Swing tanzen verboten"

Zoja Gorbušina, 22.12.2008. 13:40

Par spīti neoficiāli pasludinātam ārkārtas nopietnības režīmam valstī klubs "Dirty Deal Cafe" aicina visus paplostot 26. decembrī. "Swing tanzen verboten" - tas ir jautrs pasākums Lielās depresijas laiku stilā, kur dažādiem stiliem uzticīgi dīdžeji piedāvās savu interpretāciju par retro un džeza mūziku.
"Dirty Deal Cafe" notiks "Swing tanzen verboten"

Ar dzīvu priekšnesumu uzstāsies brašs trio Beat-Retro-Scratch (myspace.com/beatretroscratch). Publikas acu priekšā viņi sajauks ugunīgu skaņu kokteili nu-retro stilā no čerkstošiem patafona plašu gabaliem, dzīviem bungu ritmiem un dzirkstošiem skretča motīviem.

Savas variācijas par piedāvāto tēmu sniegs arī DJ Ksenia Kamikaza (electro jazz, jazz house), DJ Kone (nu-retro, bossa nova), DJ Funkstrot (neo-swing, retro-beat), kā arī dīdžeju duets Fresh Mess (funk, soul, hiphop ). Pie melnbalto hroniku video kadriem burs VJ Wickiss.

Tiekamies piektdien, 26.decembrī, klubā "Dirty Deal Cafe", Maskavas ielā 12, 2.korpuss.

Ieejas maksa 5 Ls, ar izdrukātu flajeri – 3 Ls, ar dreskodu (retro stilā) – 2 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV