Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Mumiy Troll" Ziemassvētkos

Liene Pundore, 23.12.2008. 10:13

Biļešu iepriekšpārdošana uz "Mumiy Troll" koncertu 2009. gada 14. februārī turpinās visās "Biļešu servisa" kasēs, kā arī www.bezrindas.lv un www.bilesuserviss.lv, un biļešu cena vēl joprojām ir zema – sākot no 12 latiem.
"Mumiy Troll" Ziemassvētkos

Kā viena no Ziemassvētku tradīcijām bez šaubām ir apdāvināšana. Lieliska un oriģināla dāvana svētkos – uzdāvināt iespēju apmeklēt vienreizējo "Mumiy Troll"  koncertu "Arēnā Rīga" 2009. gada 14. februārī, kur varēs dzirdēt pilnīgi dažādās 20 jaunā albuma dziesmas un, protams, sen iemīļotas un pazīstamas kompozīcijas.

Šis laiks ir pārdomu un sapņu piepildījumu laiks. Arī Iļja Lagutenko ar sievu Annu un jaundzimušo meitiņu Ziemassvētkus pavadīs šaurā ģimenes lokā ārpus pilsētas, kur būs svaigs gaiss un visapkārt mežs. Vēlāk viņiem pievienosies pārējie mūziķi ar savām ģimenēm. Meitiņai Iļja ir sacerējis īpašu "šūpuļdziesmu rokenrolam".

Iļja Lagutenko oktobrī svinēja 40 gadu jubileju, savukārt grupa – 25. Tam ir grūti noticēt, it īpaši paskatoties uz jauneklīgo Iļju un paklausoties viņa dziesmas, kuras vēl joprojām diktē mūzikas modi. Dubultalbums "8" tūlīt pēc iznākšanas Krievijā rezultātu ziņā nokļuva pirmajā vietā.


Resursi internetā:
www.mumiytroll.com
www.platformamusic.lv
www.bilesuserviss.lv
www.bezrindas.lv
www.citypeople.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV