Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Tuvojas Jaungada šovs "Arēnā Rīga"

Jānis Laizāns, 29.12.2008. 10:02

Jau pēc dažām dienām "Arēnā Rīga" notiks vērienīgas Jaunā gada sagaidīšanas svinības "New Year’s Dance Summit". Jau ziņots, ka uz pasākuma trīs skatuvēm uzstāsies virkne Baltijas un pasaules labākie deju mūzikas mākslinieki.
Tuvojas Jaungada šovs "Arēnā Rīga"

Uz galvenās skatuves vienīgo koncertu Baltijā sniegs slavenā dīdžeja Deivida Guetas (David Guetta) dziesmu autors un izpildītājs Kriss Villis (Chris Willis). Viņa uzstāšanās plānota tūlīt pēc pusnakts, un tajā Villis izpildīs visas savas populārākās dziesmas.

Uz galvenās skatuves uzstāsies arī bijušais leģendārās deju mūzikas grupas "Underwold" dalībnieks un dibinātājs – Darens Emersons (Darren Emerson). Pavisam nesen viņš piedalījās arī Lietuvā notiekošajā pasākumā "Sensation White", kur tika atzīts par tā spožāko un interesantāko viesmākslinieku. Hiphop zāles īpašais viesis savukārt būs leģendārais šī mūzikas stila pārstāvis un autoritāte DJ Scratch no ASV.

Tāpat uz galvenās skatuves redzēsim Mason no Nīderlandes, Lietuvas labāko dīdžeju Ignas un pašmāju zvaigzni Bogdanu Taranu (Bogdan Taran).

Iespaidīga būs arī pasākuma lielās zāles scenogrāfija un uzbūve. Lai atvestu visu nepieciešamos skatuves, gaismas un skaņas tehniku, ir nepieciešamas vairāk nekā desmit lielās kravas automašīnas.
Tomēr, iespējams, vislielāko pārsteigumu sagādās milzīgais vairāk nekā 1500 kvadrātmetru lielais video ekrāns – tas būs novietots pa perimetru visai arēnas lielajai zālei – 150 metru garumā. Reizi stundā uz tā būs vērojams līdz šim "Arēnā Rīga" nepieredzēts trīsdimensiju video šovs, ko nodrošinās vīdžeju apvienība Hypnosis Group.

Kompānijas "Undercover" vadītājs Reno Grinbergs uzsver: ""New Year’s Dance Summit" būs grandiozākais un sarežģītākais šovs, ko līdz šim esam veidojuši. Pasākuma kopējais budžets ir vairāk nekā 200 tūkstoši eiro! Esam izvēlējušies dažādu deju mūzikas žanru pasaules labākos māksliniekus, kurus klausoties būs vērojams arī bagātīgs vizuālais priekšnesums."

Plānots, ka īsi pirms pusnakts sāksies "Dance Summit New Year Mix", kas tapis sadarbībā ar radio raidījumu "DanceBox" un tā vadītāju Bogdanu Taranu. Tajā skanēs aizvadītā gada populārākās dziesmas. Pēc tam sekos krāšņa 2009. gada sagaidīšanas ceremonija un četras stundas garš šovs, kurā notiekošais video ekrānā mijiedarbosies, ar perfomancēm uz skatuves un visā arēnas lielajā zālē. Lai izbaudītu kopīgu 2009. gada sagaidīšanu, visi pasākuma apmeklētāji tiek aicināti palikt arēnas lielajā zālē.

Ieskatu pasākuma uzbūvē varēs gūt jau pirms došanās uz "Arēnu Rīga". 30. un 31. decembrī pasākuma mājas lapā www.dancesummit.lv būs vērojamas reportāžas par pasākuma sagatavošanas gaitu – skatuves būvniecība, viesmākslinieku ierāšanās, un gatavošanās šovam.

Pēc jaunākajām ziņām ievērojams skaits svinību viesu uz pasākumu ieradīsies arī no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Skandināvijas valstīm.

Biļetes uz pasākumu par 17 Ls pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās. Savukārt pēdējās 50 VIP biļetes nopērkamas par 30 Ls. Pieejami arī vēl daži galdiņi pasākuma VIP zālē, un bārā "Hedonia" arēnas lielajā zālē.

Biļešu cena pasākuma laikā būs no 17 - 20 Ls, savukārt pēc pulksten 3 naktī, ieejas tikai 10 Ls.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV