Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Biļetes uz LBL Zvaigžņu spēli maksās, sākot no viena lata

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 27.01.2009. 10:55

No šodienas sākas biļešu iepriekšpārdošana uz Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēli. Pasākuma biļetes var iegādāties visās “Biļešu serviss” kasēs un  internetā www.bilesuserviss.lv. Cena no 1-5 latiem.

Interneta lapā Basket.lv turpinās balsošana- kas cīnīsies Austrumu, kas Rietumu pusē izlemj spēlētaju fani, balsojot par savām zvaigznēm. Joprojām balsošanas līderi Austrumu komandā ir Sandis Valters, Uvis Helmanis, Raitis Grafs, Dairis Bertāns un Ernests Kalve. Savukārt Rietumu komandā līderos izvirzījušies Armands Šķēle, Kaspars Bēziņš, Demetrius Aleksanders, Jānis Strēlnieks un Mareks Jurevičus. Balsojuma statistika ir pieejama interneta lapā www.basket.lv

Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles skatītājus visas dienas garumā priecēs ne tikai labāko Latvijā spēlējošo basketbolistu savstarpējā cīņa, slam-dunk konkurss, trīspunktu metienu sacensība un treneru konkurss, bet arī interesanti priekšnesumi spēles starplaikos. LBL Zvaigžņu spēle jau 14.gadu, ir izklaidējošs basketbola šovs vairāku stundu garumā.

Pagājušā gada LBL Zvaigžņu spēle starp "Austrumu" un "Rietumu" komandām noslēdzās neizšķirti 121:121, bet par mača vērtīgāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā tika atzīts "Ventspils" basketbolists Akinlolu Akingbala. Trīspunktu metienu konkursā pagājušogad triumfēja Uvis Helmanis (Ventspils) un Ieva Veinberga (Avantis/Turība), "Slam-dunk" konkursā nepārspēts palika cits "Ventspils" basketbolists Džimijs Baksters, savukārt treneru konkursā uzvaras laurus plūca Vladimirs Kiseļovs (Cēsis/Remarks).



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV