Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Rietumu Banka” gatavojas Spānijā

Rolands Japiņš, 06.02.2009. 14:59

UCI MTB komanda „Rietumu Banka” uzsākusi pēdējo pirms sezonas nometni Spānijas kalnos.
„Rietumu Banka” gatavojas Spānijā

Spānijas pilsētā Oliva riteņbraukšanas komanda ieradās 26 janvārī, lai veiktu spēka treniņa darbu kalnos , nometne noslēgsies 13 februārī, pēc kuras sportisti dosies uz pirmajām sezonas startiem Eiropā. Šobrīd laika apstākļi Spānijā ir ideāli treniņiem. Komanda nobāzējusies Spānijā populārā velo reģionā, kurā pirms sezonas treniņus veic ļoti daudz velo profesionāļi no Pro Tour komandām.

Komandā šobrīd valda patīkams noskaņojums, par ko liecina sportista Kristofers Rācenāja komentārs: „ Laiks ir lielisks, spīd saule un varam pilnībā veikt treniņa apjomu, lieliski, ka varam veikt treniņus kopā ar braucējiem no citām komandām, kuri šeit bāzējās, trenējamies kopā ar lietuvieti Tomasu Vaitkusu (ASTANA) eks baņķieri Aleksejs Saramotins (Designa Kokken) un vēl vairāki puiši no spāņu Pro komandām "

Pirmie starti paredzēti Francijā, viendienas klasikas sacensības Paris-Toyes (1.2 cat, 15.03.2009) un daudzdiena La Boucle de L artois (2.2 cat 02.04.2009).

Sezonas pirmā puse sastāvēs no šosejas sacensībām un vasaras periodā pāries uz MTB (Kalnu divriteņi) sacensību seriāliem Baltijas valstīs.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV