Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

LTV7 pārraidīs Pasaules čempionātu biatlonā

Ieviņa Ancena, 12.02.2009. 18:28

No 14. līdz 22. februārim LTV7 piedāvā tiešraides no Pasaules čempionāta biatlonā, kas šogad notiks Korejā. Aicinot turēt īkšķus par mūsu Madaras Līdumas un Ilmāra Briča startiem, LTV7 atgādina: biatlons tiek uzskatīts par vienu no neparedzamākajiem sporta veidiem, tāpēc spraigu notikumu pusotras nedēļas garumā netrūks. Turklāt LTV7 pārraidīs visas sacensību tiešraides.
LTV7 pārraidīs Pasaules čempionātu biatlonā

Sestdien, 14. februārī
Plkst. 9:35 - 7,5 km distance sievietēm. Cerēsim uz Madaras Līdumas veiksmi, kaut kopumā vislabākās izredzes tikt pie medaļām ir vācietēm un krievietēm.

Plkst. 12:05 - 10 km distance vīriešiem. Kā atzīst profesionāļi, parasti tā ir kā liela loterija – ne tikai ātri jāslēpo, bet arī zibenīgi un precīzi jāšauj. Sekosim Ilmāra Briča un citu Latvijas biatlonistu veikumam, kaut viņu izredzes pacīnīties par medaļām šoreiz  ir minimālas.

Svētdien, 15. februārī
Plkst. 9:50 - 10 km iedzīšanas distance sievietēm. Tajā varēs doties tikai 60 labākās sportistes iepriekšējās dienas sprinta vērtējumā. Šī parasti ir visai aizraujoša cīņa par medaļām.

Plkst. 12.05 - 12,5 km iedzīšanas distance vīriešiem. Ja vien kāds nebūs ieguvis palielu pārsvaru pēc sprinta, bieži vien ir cīņa par uzvaru līdz pēdējiem metriem. Ļoti liela nozīme būs precīzai un ātrai šaušanai.

Otrdien, 17. februārī
Plkst. 7:05 - klasiskā 20 kilometru distance vīriešiem. Tieši tajā vislielākās cerības uz augstu vietu ir Ilmāram Bricim! Pats galvenais – precīzi šaut, jo te katra kļūda tiek izteikta vienā soda minūtē.

Trešdien, 18. februārī
Plkst. 11:05 - 15 kilometru klasiskā distance sievietēm. Visbiežāk uz uzvaru šajā disciplīnā pretendē labākās šāvējas, jo arī šeit katra kļūda šautuvē nozīmē vienu soda minūti.

Ceturtdien, 19. februārī
Plkst. 10.50 - jauktā stafete, kurā katru izlasi pārstāv divas dāmas un divi kungi. Latvijai te cerību visai maz, toties Vācija, Krievija, Norvēģija, Francija, Baltkrievija un Zviedrija var vienlīdz reāli  pretendēt uz uzvaru.

 
Sestdien, 21. februārī
Plkst. 10.05 - 15 km distance vīriešiem ar kopējo startu. Ļoti dinamiska un aizraujoša disciplīna! Tajā piedalīsies tikai paši labākie – gan šī čempionāta, gan visas sezonas vērtējumā.

Plkst. 12.05 - stafete sievietēm. Tajā piedalīsies arī Latvija, kaut mūsu biatlonistēm galvenais uzdevums būtu nepalikt pēdējām. Gadās jau visādi, taču visbiežāk par uzvaru cīnās Vācija un Krievija.

Svētdien, 22. februārī
Plkst. 9.50 - pēdējā disciplīna sievietēm – 12,5 km ar kopējo startu. Piedalīsies tikai pašas labākas sportistes, kurām nāksies ne tikai ātri slēpot, bet arī precīzi šaut četrās šautuvēs.

Plkst. 12.05 – sacensību noslēgums ar stafeti vīriešiem. Jutīsim līdzi Latvijas izlasei un tāpat sekosim cīņai par uzvaru – šogad stafetē spēcīgas ir ne tikai tradicionālās biatlona lielvalstis, bet arī Austrija.

Rīgā, 2009. gada 12. februārī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV