Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jaunatnes basketbola zvaigznes trenēsies kopā ar ASK

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 18.02.2009. 11:37

Patīkamu pārsteigumu visiem Swedbank Jaunatnes Basketbola līgas (SJBL) Zvaigžņu spēles konkursu uzvarētājiem un vērtīgākajiem spēlētājiem sagādājis pasākuma sponsors Reebok- treniņu kopā ar komandas “ASK/Rīga” basketbolistiem.

SJBL Zvaigžņu spēles slam-dunk, 3 punktu metienu, skill chalange, treneru konkursa uzvarētājiem un Zvaigžņu spēles vērtīgākajiem spēlētājiem būs iespēja kopā ar Reebok atbalstīto basketbola klubu “ASK/Rīga” piedalīties īsta profesionālu sportistu treniņā.

Treniņš notiks 2009.gada 20.februārī plkst.11:30, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b).

Jauniešiem treniņa laikā būs iespēja veikt tieši tādus pašus iesildīšanās, tehnikas un fiziskās sagatavotības vingrinājumus kādus veic profesionālie sportisti “ASK/Rīga” galvenā trenera Donalda Kaira vadībā.

Tiesības piedalīties ASK treniņa izcīnījuši sekojoši SJBL Zvaigžņu spēles konkursu uzvarētāji: skills-challenge zēniem uzvarētājs Sandris Reimanis (Tukuma SS), meitenēm Linda Magone (Valmieras BJSS). Vērtīgāka spēlētāja titulu B grupā ieguva BJSS „Rīdzene/Barons” audzēkne Kristiāna Pumpure, savukārt puišu konkurencē tas bija Dāvis Bērtāns (BS Rīga/1188). A grupas vērtīgākie spēlētāji ir Anna Sonka un Kristers Zeidaks no BJSS „Rīdzene/Barons”. Trīspunktu metienu konkursā uzvarēja Lība Berga (TTP) un Miķelis Pušilovs (Kuldīgas BJSS). Tikai ar viena punkta starpību žūrija lēma, ka slam-dunk konkursā uzvarēja Kristers Zeidaks.

Swedbank jaunatnes basketbola līgas "Zvaigžņu spēle" starp "Austrumu" un "Rietumu" komandām 7.februāri Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē noslēdžas neizšķirti 167:167.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV