Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„VEF” izstrādā konsolidācijas sarunu ceļvedi

Laila Spaliņa, 18.02.2009. 15:46

Basketbola kubs „VEF Rīga”, saņemot konceptuālu atbalstu aicinājumam par basketbola klubu „VEF Rīga” un „ASK Rīga” konsolidāciju, uzskata, ka sarunas ir jāuzsāk pēc iespējas tuvākajā laikā, jo tās būs laikietilpīgas. Vispirms jāvienojas par skaidru konsolidācijas procesa redzējumu, bet līdz 2008./09.gada sezonas beigām ir jābūt atbildētiem visiem stratēģiski svarīgajiem jautājumiem.

Līdz nākamās nedēļas sākumam, 23.februārim, „VEF Rīga” konkretizēs savu priekšlikumu, rūpīgi izstrādājot sarunu ceļvedi - apspriežamo jautājumu rāmi, atbildes uz kuriem veidos skaidru apvienošanās redzējumu, un nosūtīs to „ASK Rīga” kluba valdei, kā arī publiskos to savā mājas lapā www.vefriga.com.

Ņemot vērā šīs konsolidācijas iespējamo nozīmību Latvijas basketbolā, „VEF” uzskata, ka sarunu procesam jābūt maksimāli atklātam, tajā iesaistot arī sabiedrību – klubu sponsorus, basketbola nozares ekspertus un līdzjutējus, nodrošinot atklātu pilnvērtīgas informācijas pieejamību un ieklausoties atgriezeniskajā saiknē. Tāpēc „VEF” mājas lapa kļūs par to forumu, kur visi varēs sekot līdzi klubu konsolidācijas procesam, pirmie uzzināt faktus un viedokļus, izteikt par tiem savu vērtējumu.

Kā zināms, 10.februārī BK „VEF Rīga” nosūtīja vēstuli „ASK Rīga” prezidentam Jānim Birkam ar aicinājumu uzsākt sarunas par šo abu galvaspilsētas klubu konsolidāciju. Pēc „VEF” domām, Rīgā ir nepieciešams izveidot vienu stipru, nacionālu komandu, un ekonomiskā krīze pasaulē, Latvijā un mūsu vadošajos basketbola klubos ir brīdis, lai par šo jautājumu beidzot domātu nopietni.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV