Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sākusies biļešu tirdzniecība Deivisa kausa izcīņas mačam Latvija-Moldova

Jānis Cīrulis, 19.02.2009. 16:39

Jau šobrīd visās "Biļešu Serviss" kāsēs un internetā www.bilesuserviss.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Deivisa kausa izcīņas maču starp Latvijas un Moldovas komandām, kas norisināsies no 6. līdz 8. martam.

Februāra vidū kļuva skaidrs, ka Moldovas tenisa federācija nespēj noorganizēt Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 2. grupas maču starp Latvijas un Moldovas izlasēm. Līdz ar to spēle tika pārcelta uz Latviju un notiks Jūrmalā, Tenisa Centrā "Lielupe" no 6. līdz 8. martam.

Visās "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv jau ir iespējams iegādāties biļetes uz šiem mačiem. Biļešu cena katrai spēļu dienai būs 5 Ls, bet bērniem līdz 12 gadiem – 1 Ls. Kopumā noraudzīties sacensības klātienē varēs gandrīz 800 skatītāju, bet spēļu sākums piektdien un svētdien būs 14:00, bet sestdien 14:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV