Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jau šajā nedēļas nogalē Igaunijā notiks Eiropas Kausa posms

Ieva Meļko, 25.02.2009. 12:19

Ziemas vindsērfinga sezona turpinās tepat Igaunijā ar ceturto WWEC 2009 posmu, kas norisināsies no 27.februāra līdz 1.martam Haapsalu, kurā turpināsies sacensības par Eiropas Kausa titulu.
Jau šajā nedēļas nogalē Igaunijā notiks Eiropas Kausa posms

Vairāki burātāji no Somijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas jau informējuši par piedalīšanos. Cerams, pievienosies arī Polijas braucēji, kuri uzrādījuši lieliskus rezultātus kursa disciplīnā tikko notikušajā 29.Ledus un sniega burāšanas čempionātā.

Princips akurāt tāds pats kā visos citos posmos – piektdiena – testa diena un treniņbraucieni visiem sacensību dalībniekiem, sestdiena un svētdiena – sacensību dienas kursa un slaloma disciplīnās. Ja sniega sega palielināsies, tad slalomam tiks speciāli attīrīta trase tāpat kā Somijas posmā.

Sacesnību nolikums ir publicēts www.winterwindsurf.com, kurā atspoguļota pasākuma programma, kā arī informācija par naktsmītnēm.

Dzīvošana Hotel Promenādi pašā ezera krastā par labu cenu – 31EUR par divvietīgu istabu, tajā skaitā internetu un brokastīm. Rezervēšana: +372 4737 250 vai rakstot hotel@promenaadi.ee. Lai pretendētu uz minēto cenu, jāmin „SURF” istabas rezervēšanas laikā. Reģistrēšanās un sacensību norises vieta blakus viesnīcai Haapsalu Jahtklubā.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV