Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

BK „Ventspils” pievienojas Vorens Kārters

BK „Ventspils” preses dienests, 26.02.2009. 14:30

BK „Ventspils” komandai uz pārbaudes laiku pievienojies 1985. gadā dzimušais amerikāņu uzbrucējs Vorens Kārters.

Kārters ir 206 cm garš uzbrucējs, kurš laukumā var darboties gan kā trešā, gan piektā numura spēlētājs. 2007. gada aprīlī Vorens piedalījās NBA Vasaras līgā Dalasas „Mavericks” komandā, tomēr savu turpmāko karjeru turpināja Eiropā. Iepriekšējā sezonā spēlējis Turcijas augstākās līgas klubā „Mutlu Aku Selcuk Universitesi Konya”, aizvadot 29 spēles, Vorens guva 18 punktus un izcīnīja 8,5 atlekušās bumbas vidēji vienā spēlē.

Šosezon Kārters pievienojās Spāņu ACB līgas komandai – „Cajasol”. Regulārajā sezonā nospēlēja 10 spēles, gūstot 11,6 punktus un izcīnot 5 atlekušās bumbas vidēji spēlē. Vorens bija viens no komandas līderiem. Spēlēs pret „ASK/Rīga” par iekļūšanu ULEB Cup pamatturnīrā guva 15 punktus pirmajā spēlē un 9 otrajā, lai arī nācās atzīt rīdzinieku pārākumu. „Cajasol” Eiropas Izaicinājuma kausā tika ielozēta vienā grupā ar BK „Ventspils”. Tomēr pēc pirmajām divām spēlēm (ar „Energa Czarni” 15 punkti un „Liege” 18 punkti) Kārtera un spāņu kluba attiecības beidzās, un Ventspilī šo spēlētāju nebija iespējas redzēt.

Šodien Kārters ielido Rīgā un iespējams jau vakarā aizvadīs pirmo treniņu.

Agris Galvanovskis: „Domāju, ka Kārters palīdzēs mūsu komandai cīņā par augstākām vietām LBL. Laukumā Vorens var darboties spēka uzbrucēja un centra pozīcijās.”



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV