Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvieši uzsāks treniņus pret Moldovu bez Gulbja

Jānis Cīrulis, 02.03.2009. 11:48

Šodien Jūrmalā, tenisa centrā Lielupe treniņus uzsāks Latvijas Deivisa kausa komandas. Latvijas komandas sastāvā šajā reizē spēlēs Deniss Pavlovs, Andis Juška, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns, bet Ernests Gulbis ASV turpinās gatavoties gada pirmajam "Masters Series" turnīram.

Jau šajā nedēļas nogalē no 6. līdz 8. martam tenisa centrā "Lielupe" norisināsies Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 2. grupas mačs starp Latvijas un Moldovas komandām. Sākotnēji bija paredzēts, ka spēles tiks aizvadītas Moldovā, tomēr viņi nespēja sagatavot starptautiskām prasībām atbilstošus kortus, kā rezultātā spēles tika pārceltas uz Latviju.

Jau pērn Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis bija paziņojis, ka Moldovā palīdzēt komandai nevarēs, taču maču pārcelšana uz Latviju viesa cerības, ka Ernesta spēli tomēr varēs redzēt arī klātienē. Šīs cerības gan neattaisnojās un tādējādi Latviju šoreiz pārstāvēs Deniss Pavlovs, Andis Juška, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns, kuri komandas kapteiņa Ģirta Dzeldes vadībā šodien aizvadīs pirmos treniņus.

Moldovas komanda Latvijā ieradīsies tikai trešdien, kad arī aizvadīs savus pirmos treniņus un centīsies pierast pie Lielupes seguma. Biļetes uz spēlēm joprojām varat iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs vai internetā www.bilesuserviss.lv . To cena 5 lati par vienu spēles dienu, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam – 1 lats.

Latvijas komandas sastāvs:
Deniss Pavlovs, (ATP vienspēles 287. vieta, 247. vieta)
Andis Juška, (ATP vienspēles 297. vieta, 265. vieta)
Kārlis Lejnieks, (ATP vienspēles 497. vieta, 959. vieta)
Adrians Žguns, (ATP vienspēles 707. vieta, dubultspēļu rangā neatrodas)
Komandas kapteinis: Ģirts Dzelde

Moldovas izlases sastāvs:
Andrejs Gorbans, (ATP vienspēles 358. vieta, 690. vieta)
Romans Borvanovs, (ATP vienspēles 473. vieta, 476. vieta)
Tadu Albots, (ATP vienspēles 872. vieta, 676. vieta)
Andrejs Čjumaks, (ATP vienspēles 1037. vieta, 684. vieta )
Komandas kapteinis Jurijs Gorbans

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV