Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jēkabs Saulītis pārliecinoši uzvar visās distancēs starptautiskajās Junioru sacensībās Nīderlandē

Edvīns Silovs, 02.03.2009. 16:43

Šīs nedēļas nogalē Latvijas juniori šorttrekisti, Ventspils Sporta skolas spars audzēkņi, trenera Māra Birzuļa vadībā piedalījās FUTURE CHAMPIONS TROPHY fināla sacensībās, kas no 27.Februārim līdz 1.Martam notika Holandes pilsētā Amsterdama.
Jēkabs Saulītis pārliecinoši uzvar visās distancēs starptautiskajās Junioru sacensībās Nīderlandē

Šīs sacensības ir noslēdzošais posms starp Austrumeiropas notiekošo sacensību sērijas “Danubia Cup” un Rietumeiropas sacensību sērijas “Star Class” desmit labāko junioru finālsacensības visām junioru grupām.

Sacensībās piedalījās sportisti no Itālijas, Francijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Beļģijas, Vācijas, Ungārijas, Slovākijas, Čehijas, Polijas, Lietuvas, Ukrainas, Rumānijas un Latvijas. Šīm finālsacensībām no Latvijas kvalificējās Junioru A grupā Jēkabs Saulītis, Jānis Piuss, Junioru C grupā Roberto Puķītis un Raivo Anūzis, Ilze Urtāne un Anželika Zavadecka, Junioru D grupā Undīne Vīksna.
    
Par sacenšību uzvarētāju Junioru A grupā, uzvarot visās trijās distancēs, kļuva ventspilnieks Jēkabs Saulītis, aiz sevis atstājot nīderlandiešus Van Der Ree, Jan Ebele un poli  Piorecki Rafal.  Jānis Piuss šajā vecuma kategorijā ieņēma 7. vietu.
    
Pārējiem mūsu sportistiem tik labi neveicās, startēja savu iespēju  robežās.
     
Pēc šīm sacensībām mūsu juniors un treneris Māris Birzulis pievienosies Latvijas pieaugušo izlases līderiem Haraldam Silovam un Evitai Krievānei, lai no 06.marta līdz 08.martam ņemtu dalību Pasaules čempionātā šorttrekā, kas notiks Austrijas pilsētā  Vīnē.

http://www.shorttrackonline.info/live.php



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV