Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas braucēju uzvaras Eiropas Kausā ziemas vindsērfingā turpinās

Ieva Meļko, 04.03.2009. 09:23

Eiropas Kausa ziemas vindsērfingā ceturtais posms šajā nedēļas nogalē aizvadīts Igaunijā, Haapsalu, ar lieliskiem rezultātiem Latvijas braucējiem, turpinot cīņu par Eiropas kausa uzvarētāju titulu.
Latvijas braucēju uzvaras Eiropas Kausā ziemas vindsērfingā turpinās

WWEC 2009 EST piedalījās 20 braucēji no četrām valstīm, veidojot arī jauniešu un sieviešu grupu. Pirmoreiz, vairāk dalībnieku piedalījušies jaunajā disciplīnā slalomā, nekā klasiskajā – kursa disciplīnā.

Jānis Preiss no Latvijas šajā ziemas vindsērfinga sezonā turpina rādīt izcilu sniegumu slalomā disciplīnā pārliecinoši uzvarot katru braucienu, kā arī Igaunijas posmā iegūstot 1.vietu kursa disciplīnā. Sacensību gaitā parādās arī jaunie talanti, demonstrējot tehnisku un ātru braukšanu – Daniel Blinnikka no Somijas un Marta Ozola no Latvijas. Marta Ozola ieguva 1.vietu WWEC 2009 EST posmā kursa disciplīnā sieviešu grupā, kas nodrošināja viņai arī 3.vietu jauniešu grupā. Bet slalomā Martai Ozolai divas otrās vietas – sieviešu un jauniešu grupā.

Pārliecinoši slalomā brauc arī Latvijas burātāji – Aleksandrs Ļeontjevs, pretendējot uz 2.vietu WWEC reitingā kopvērtējumā, un Mikus Bēvalds – pagaidām  reitinga 1.vietā jauniešu grupā.

WWEC 2009 rezultāti:

Slaloms kopvērtējums:
1. Jānis Preiss, Latvija
2. Aleksandrs Ļeontjevs, Latvija
3. Mikus Bēvalds, Latvija    

Kurss kopvērtējums:
1. Jānis Preiss, Latvija
2. Valeri Filippov, Igaunija
3. Jevgeni Bogatorjov, Igaunija

Slaloms jaunieši:
1. Mikus Bēvalds, Latvija
2. Marta Ozola, Latvija
3. Daniel Blinnikka, Somija    

Kurss jaunieši:
1. Jevgeni Bogatorjov, Igaunija
2. Mikus Bevalds, Latvija
3. Marta Ozola, Latvija

Slaloms sievietes:
1. Marianne Kaplas, Somija
2. Marta Ozola, Latvija
3. Annika Valkna, Igaunija    

Kurss sievietes:
1.Marta Ozola, Latvija

Līdztekus intensīvām sacensībām sauna Baltic Hotel Promenaadi, garšīgas pusdienas Haapsalu Jahtklubā un ballīte līdz rītam, jaunas teorijas, veci stāsti, daudz smieklu, dziedāšanas, ģitārspēles un lieliski pavadīts laiks kopā ar citiem burātājiem raksturo WWEC 2009 Igaunijā.

Sīkāka informācija par sezonas noslēgumu drīzumā www.winterwindsurf.com.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV