Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Vefiņš spēlēs Saldū

Laila Spaliņa, 10.03.2009. 17:37

Sestdien, 14.martā, basketbola kluba „VEF Rīga” Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausa spēle pret Kauņas „Triobet” notiks Saldus sporta namā (Jelgavas ielā 6). Tās sākums plkst.17.00. Ierastā mājas spēles norises vieta mainīta Rīgas Olimpiskā sporta centra basketbola zāles aizņemtības dēļ.

BK „VEF Rīga” ir priecīgs par iespēju spēlēt tieši Saldū, jo saldenieku interesi par šo sporta veidu apliecina viņu aktīvais atbalsts savas pilsētas komandai, kas sekmīgi startē Latvijas Basketbola līgas II divīzijā un kurai šosezon pievienojies arī līdzšinējais „VEF” spēlētājs, tagad fiziskās sagatavotības treneris Edgars Buiķis. Saldenieks ir arī „VEF” uzbrucējs Juris Patmalnieks, kura basketbolista karjera sākusies Saldus sporta skolā pie trenera Aivara Stonkeviča. Pēc tam Juris spēlējis BK „Skonto”, BS „Rīga”, „ASK Rīga”, „ASK Juniors”.

Pēc „VEF” domām, spēles ārpus galvaspilsētas vienlaikus ir arī labs ieguldījums basketbola popularizēšanai Latvijas reģionos.

Baltijas Izaicinājuma kausa turnīra tabulā „VEF” ar 14 uzvarām 18 aizvadītajās spēlēs patlaban atrodas 2.vietā, bet „Triobet” komanda ar 12 uzvarām un sešiem zaudējumiem ierindojusies 4.vietā. Iepriekšējā savstarpējā spēlē, kas 14.februārī notika Kauņā, rīdzinieki piekāpās mājiniekiem ar rezultātu 68:88. Kluba galvenais treneris Valdis Valters pēcspēles komentārā uzsvēra, ka „Kauņā tika darītas divas jaunas lietas - iespēlēts otrais sastāvs un izmēģināti vairāki jauni taktiskie gājieni. Nākamās spēles viesos Izaicinājuma kausā veltīsim eksperimentiem un jaunu variantu iespēlēšanai”.

Klubs aicina visus līdzjutējus doties sestdien uz Saldu un atbalstīt Vefiņu. Biļetes būs iespējams iegādāties sporta namā pirms spēles sākuma, tāpat derīgas būs arī „VEF” ieejas kartes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV