Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

BK „Ventspils” viesojās Tārgales pamatskolā

BK „Ventspils” preses dienests, 11.03.2009. 11:35

Līdz ar ziemas atkārtoto iestāšanos, BK "Ventspils" komandas spēlētāji - Kings, Kārters, Berķis, Bērziņš un Jurevičus - otrdienas pēcpusdienā devās ārpus Ventspils uz Tārgales pamatskolu, lai kopā ar skolēniem piedalītos sporta stundā.
BK „Ventspils” viesojās Tārgales pamatskolā

BK "Ventspils" spēlētāji Tārgalē tika sagaidīti ar lielām ovācijām. Skolēni kopā ar BK "Ventspils" spēlētājiem tika sadalīti trīs komandās, kas savā starpā sacentās vairākās stafetēs. Ja sākumā stafetes bija vieglākas, lai visi varētu iesildīties, tad katra nākamā stafete kļuva arvien sarežģītāka. Berķa, Kinga un bērnu apvienotā komanda jau sākumā izvirzījās vadībā, jāatzīst, ka ne tikai bērni, bet arī spēlētāji par gūtajām uzvarām izrādīja patiesu prieku, kas, savukārt, sajūsmināja skatītājus.

Sporta stundas turpinājumā BK "Ventspils" spēlētāji sacentās basketbola spēlē ne tikai ar devītās klases skolniekiem, bet arī ar septītās un astotās klases apvienoto izlasi. Lai arī mazie basketbolisti bija nedaudz nobijušies, tomēr laukumā nepadevās. Par šovu parūpējās gandrīz ikviens no BK „Ventspils” basketbolistiem, ko ar skaļu atbalstu novērtēja skatītāji. Pēc diviem aizraujošiem basketbola mačiem BK „Ventspils” spēlētāji kopīgi fotografējās ar bērniem un dalīja autogrāfus.

BK „Ventspils” pateicas par sirsnīgo uzņemšanu un cer arī turpmāku sadarbību gan ar Tārgales pamatskolu, gan citām skolām.




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV