Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Starptautiskā frisbija turnīrā Tallinā dalību ņems astoņi Latvijas frisbija klubi

Dainis Jakovels, 27.03.2009. 14:41 | komentāri (1)

Latvijas Frisbija federācija informē, ka nedēļas nogalē, 28.-29. martā, Tallinā 12. reizi norisināsies lielākais Igaunijas iekštelpu frisbija turnīrs Kick in de Kök, kurā dalību ņems 29 frisbija klubi no piecām valstīm, tai skaitā 8 klubi no Latvijas.
Starptautiskā frisbija turnīrā Tallinā dalību ņems astoņi Latvijas frisbija klubi

Vīriešu divīzijā sacentīsies 19 frisbija klubi, no kuriem Latviju pārstāvošie ir Hardcore Ultimate, Ultimate Decision, Gaisma, Sweet Boys un Outlawz Ogre. 2008. gadā par šī turnīra uzvarētājiem kļuva Latvijas frisbija klubs Hardcore Ultimate, aiz sevis atstājot zviedru klubu  Stockhlom Syndromes, 3. vietā – OksiDiskO no Krievijas. „Spēles gara” balvas ieguvēji citu komandu vērtējumā bija frisbija klubs Ground Zero no Somijas.

Sieviešu divīzijā no 10 frisbija klubiem Latviju pārstāvēs Oriflame KCN Rīga, Via Valmiera un Ventspils frisbija klubi. Iepriekšējā gada turnīrā uzvarēja lietuviešu klubs Bublicious, 2. vietā – Bestii no Krievijas, 3. vietā – CosmicGirls no Krievijas, bet „Spēles gara” balva – WaasanWetoWoima no Somijas. No Latvijas frisbija klubiem vislabāk turnīrā veicās KCN Rīga – 5. vieta.

Vairāk informācijas par starptautisko frisbija turnīru Kick in de Kök var rast Tallinas frisbija kluba mājas lapā www.frisbee.ee.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV