Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latviešu frisbija klubs „Hardcore Ultimate” trešo gadu pēc kārtas uzvar Tallinā

Dainis Jakovels, 30.03.2009. 11:38

Nedēļas nogalē, 28.-29. martā, Tallinā 12. reizi norisināsies lielākais Igaunijas iekštelpu frisbija turnīrs Kick in de Kök, kurā trešo gadu pēc kārtas vīriešu divīzijā uzvaru svinēja Latvijas frisbija klubs Hardcore Ultimate.
Latviešu frisbija klubs „Hardcore Ultimate” trešo gadu pēc kārtas uzvar Tallinā

Vīriešu divīzijas finālā latviešu frisbija klubs Hardcore Ultimate pārliecinoši uzvarēja lietuviešu frisbija klubu Taškas ar rezultātu 17:9, izcīnot zelta godalgas. Cīņā par trešo vietu lietuviešu frisbija klubs „Vorai” pārspēja somu klubu Ground Zero – 9:6. „Spēles gara” balva citu komandu vērtējumā tika pasniegta klubam TUUT no Somijas.

Jāmin, ka vīriešu divīzijas grupu turnīrus trīs Latvijas klubi – Hardcore Ultimate, Outlawz Ogre un Ultimate Decision – noslēdza kā grupas līderi. Diemžēl pārējie divi minētie frisbija klubi ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumus, turnīra izskaņā ierindojoties attiecīgi 6. un 8. vietā. Latviju turnīrā pārstāvēja arī frisbija klubs Gaisma.

Sieviešu divīzijas finālā lietuviešu frisbija klubs Bubblicious spraigā cīņā ar rezultātu 7:5 spēja pieveikt frisbija klubu Brillianse no Krievijas, izcīnot zelta godalgas otro gadu pēc kārtas. Cīņā par trešo vietu igauņu frisbija klubs 4-EST bija pārāks pār klubu Molodye no Krievijas – 6:3. „Spēles gara” balva – somu frisbija klubam Turku Terror. Latviju sieviešu divīzijā pārstāvēja frisbija klubi Oriflame KCN Rīga un Via Valmiera.

Dalību starptautiskajā frisbija turnīrā Kick in de Kök ņēma 27 frisbija klubi no piecām valstīm, tai skaitā 6 klubi no Latvijas.

Informē Latvijas Frisbija federācija.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV