Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Par Latvijas čempionu atkārtoti kļūst Haralds Silovs un sieviešu konkurencē uzvaru gūst Evita Krievāne

Kristīne Fogele, 06.04.2009. 17:20

Sestdien un svētdien notikušajās Latvijas atklātā čempionāta šorttreka sacensībās, kas norisinājās Ventspils Olimpiskā centra Ledus hallē, vīriešu konkurencē Latvijas čempiona titulu atkārtoti izcīnija Eiropas vicečempions absolūtajā vērtējumā Haralds Silovs, uzvarot visās distancēs. Cieši uz pēdām minot, otrajā vietā ierindojās jaunais talants ventspilnieks Jēkabs Saulītis un trešajā vietā palika Jānis Piuss. Sieviešu konkurencē par Latvijas čempioni kļuva Evita Krievāne.
Par Latvijas čempionu atkārtoti kļūst Haralds Silovs un sieviešu konkurencē uzvaru gūst Evita Krievāne

Sacensībās piedalījās liels dalībnieku skaits no Lietuvas, Polijas, Slovākijas un Latvijas. Sacensības norisinājās 500m, 1000m, 1500m. Pirmo reizi tika veikts eksperimentālais starts superfinālā 2000m distancē ar četriem starp finišiem. Ik pēc trim apļiem tika dots starpfinišs un dalībniekiem bija iespēja krāt punktus kopvērtējumam. Jāpiebilst, ka šāds sacensību veids ir ļoti sarežģīts un nogurdinošs, pielīdzināms 500m distancei, tikai veicot to atkārtoti četras reizes.
      
Medaļas tika izcīnītas dažādās vecumu grupās no 6.gadu vecuma līdz senjoriem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV