Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvieši triumfē lielākajās armrestlinga sacīkstēs Latvijas vēsturē

Latvijas Armrestlinga federācija, 06.04.2009. 23:09 | komentāri (2)

Latvijas armrestlinga vēsturē lielākajā čempionātā Rīga Open 2009 triumfējuši latviešu sportisti, iegūstot 14 no pieejamajām 27 medaļām.
Latvieši triumfē lielākajās armrestlinga sacīkstēs Latvijas vēsturē

Nepārspēts palika Latvijas jaunais sportists Valts Tenters no Rīgas - jauniešu svara kategorijā līdz 70 kg, pārliecinoši uzvarot gan ar labo, gan kreiso roku.

To, ka pamatoti tiek uzskatīti par Latvijas labākajiem šī sporta veida pārstāvjiem, kārtējo reizi apliecināja arī Eiropas un pasaules čempionātu medaļnieki Žanna Čingule, Jānis Amoliņš, Raimonds Antonovičs, Normunds Tomsons.

Žanna Čingule kļuva par absolūto līderi dāmām svara kategorijā virs 65 kg, Jānis Amoliņš pārspēja konkurentus svara kategorijā līdz 75 kg gan cīņās ar labo, gan kreiso roku. Latvijas armrestlinga leģenda Raimonds Antonovičs bija labākais starp vīriem svara kategorijā līdz 95 kg cīņā ar labo roku un trešais labākais - cīņā ar kreiso roku, savukārt Normunds Tomsons ieguva «sudrabu» svara kategorijā virs 95 kg cīņā.

Kopumā Rīga Open 2009 piedalījās 91 sportists no Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Somijas, Anglijas un Gruzijas. Dalībnieku vidū bija vairākkārtēji pasaules čempioni armrestlingā, dažādu starptautisku sacensību laureāti un bagātīgi titulēti sportisti.

Sacensības rīkoja Latvijas Armrestlinga federācija sadarbībā ar Rīgas domi.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV