Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Video tiešraidē "ASK Rīga" un "Liepājas Lauvas"

Zane Ašeniece, 14.04.2009. 12:54

14. aprīlī video tiešraidē portālā eSports.lv būs iespēja vērot Latvijas Basketbola līgas spēli starp "ASK Rīga" un "Liepājas Lauvas", kas notiks Olimpiskajā sporta centrā pulksten 20.00.
Video tiešraidē "ASK Rīga" un "Liepājas Lauvas"

Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēli starp "ASK Rīga" un "Liepājas Lauvas" komandām, kas norisināsies 14.aprīlī Olimpiskā sporta centra (OSC) Rīgā, būs iespējams vērot video tiešraidē  Nacionālajā sporta portālā - eSports.lv, izmantojot šo saiti http://esports.lv. Skatītājiem būs iespēja komentāros ierakstīt jautājumus, no kuriem labākie tiks uzdoti abu komandu galvenajiem treneriem. Tāpat pēc spēles būs iespēja noskatīties labāko momentu video atkārtojumus. Tiešraidi komentēs Jānis Celmiņš, sākums pulksten 20.00.

Šī būs pēdējā LBL regulārā turnīra spēle abām komandām. “Liepājas Lauvu” pozīciju turnīra tabulā šis mačs nekādi neietekmē, jo komandai jau ir izcīnīta sestā vieta. Turpretim “ASK Rīga” komandai ir nepieciešama uzvara, lai turnīru pabeigtu augstajā otrajā vietā.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV