Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Rietumu Banka – Rīga” veiksmīgi startē Francijā

Rolands Japiņš, 20.04.2009. 11:36

Francijā notikušajās ”Rhone – Alpes Isere Tour” (2.2) kategorijas daudzdienu sacensībās veiksmīgi startējuši ”Rietumu Banka – Rīga” komandas riteņbraucēji.
„Rietumu Banka – Rīga” veiksmīgi startē Francijā

Kopumā daudz dienas sacensības noritēja četros etapos vidēji kalnainā apvidū. Uz starta kopumā izgāja deviņpadsmit komandas, spēcīgākās no tām ”Agritubel” (FRA), ”Joker Bianchi” (NOR), un Alekseja Saramotina ”Designa Kokken” (DEN).

 Labākais no latviešiem sevi parādīja Indulis Bekmanis, kurš sacensībās bija aktīvs un gandrīz katrā etapā iebrauca labāko divdesmitniekā.

”Rietumu Banka – Rīga” leģionārs Allan Oras (EST) pirmajā etapā finišēja trešais.

Allan Oras: ”No paša sākuma ātrums bija liels, distances vidū sākas vairākas aktivitātes, kuru rezultātā izveidojās liels atrāviens no kādiem divdesmit braucējiem. Beigās palikām kādi trīspadsmit, finišā iekārtojos labā pozīcijā un finiša līniju šķērsoju trešais aiz Nicola Vogondy (Agritubel) un Nicola Edet ( Team Wilo Agem) ”

”Rietumu Banka – Rīga” komandai šis bija pēdējais starts šosejā pavasara periodā, jo sportisti jau pirmdien ierodas Rīgā, lai gatavotos ”SEB MTB Maratons 2009”, kurš šo svētdien notiks Cēsīs, Valmiera apkārtnē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV