Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noslēdzies “ZZ Čempionāta - Rādi Klasi!” pirmais pusfināls

Rūdolfs Budze, 21.04.2009. 12:24 | komentāri (2)

20. aprīlī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā tika noskaidrota daļa no Kurzemes novada sportiskākajām klasēm, kas dosies uz ZZ Čempionāta lielo finālu 31. maijā Rīgā, Vērmanes dārzā.
Noslēdzies “ZZ Čempionāta - Rādi Klasi!” pirmais pusfināls

Galerijas:

Par pirmajiem finālistiem 6. – 8. klašu grupā kļuva Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolas 8.b klases un Irlavas vidusskolas 8.a klases jaunie sportisti. Savukārt 10. – 11. klašu grupā Kuldīgas pusfināla uzvarētāju godā tika Tukuma 2. vidusskolas 11.b klase, kam sekoja Pāvilostas vidusskolas 11. klase. Arī šīs abas klases nodrošināja sev ceļazīmi uz lielo finālu Rīgā. Papildus balvas saņēma arī klases par labāko noformējumu un saukli. 6. – 8. klašu grupā par labāk noformētāko klasi tika izvēlēta Kuldīgas Centra ģimnāzijas 7.c klase, savukārt kā labākais tika novērtēts Basu pamatskolas 8. klases sauklis. 10. – 11. klašu grupā balvas gan par labāko noformējumu, gan arī saukli saņēma Tukuma 2. vidusskolas 10.b klase.

Spilgtākos ZZ Čempionāta Kurzemes pusfināla mirkļus un jauniešu sportisko azartu, visai klasei cenšoties izcīnīt ceļojumu uz Vācijas “Heide parku” vai Horvātiju, varēsiet vērot jau šo sestdien, 2.maijā, plkst.13, LTV7, raidījumā “Rādi klasi!”.

Kopumā 20. aprīļa pēcpusdienā Kuldīgas vieglatlētikas manēžā pulcējas aptuveni 1000 jauno sportistu, viņu atblastītāju un skolotāju. Skolniekus uzrunāja arī Kuldīgas domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa. Par atlikušajām ceļazīmēm uz finālu Kurzemes novadā klases sacentīsies jau šodien Ventspilī „Pārventas” hallē Tārgales ielā 5.

Festivālu „ZZ Čempionāts – Rādi klasi!” organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte „Zelta Zivtiņa”. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Atbalsta: Tele2, Sorosa fonds Latvija, Ventspils Olimpiskais centrs, Kuldīgas pilsētas dome, Saulkrastu pilsētas dome, Bauskas pilsētas dome, Dobeles pilsētas dome, Cēsu pilsētas dome, Valmieras pilsētas dome, Jēkabpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas dome, Reebok, Britu padome, Versis Ro, Zaķumuižas ūdens, Draugiem.lv, Boomtime.lv, Esports.lv, Radio SWH, Radio SWH+, Diena.lv, 5min, žurnāls „Sīrups”, „Sports”, LTV7, JCDecaux, Dzirkstele.lv, Aluksniesiem.lv, Rekurzeme.lv, Novaja.lv, ZZ.lv, Ziemellatvija.lv, Neatkarīgās Tukuma ziņas, Bauskasdzive.lv, Staburags.lv.

Vairāk informācijas: www.zzcempionats.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV