Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noskaidrotas visas Kurzemes sportiskākās klases

Rūdolfs Budze, 22.04.2009. 12:47

Pēc „ZZ Čempionāta – Rādi klasi!” otrā pusfināla, kas norisinājās 21. aprīlī Ventspils „Pārventas” sporta hallē, ir noskaidrotas visas Kurzemes novada sportiskākās klases, kas 31. maijā dosies uz lielo finālu Rīgā, Vērmanes dārzā.
Noskaidrotas visas Kurzemes sportiskākās klases

Galerijas:

Jaunākajā, 6. – 8. klašu grupā uzvaru svinēja Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas (DALP) 5. vidusskolas 8.b klase. Otro vietu, kas arī dod ceļazīmi uz finālsacensībām izcīnīja  Engures vidusskolas 8.a klase. Blavas saņēma arī Dundagas vidusskolas 6.b klase un Grobiņas vidusskolas 8.b klase, kas izcēlās attiecīgi ar labāko noformējumu un labāko saukli. 10. – 11. klašu grupā uzvaru svinēja Grobiņas ģimnāzijas 11.a klase. Aiz viņiem kopvērtējumā palika Ventspils 4. vidusskolas 11.a klases, kas arī dosies uz lielo finālu. Šajā klašu grupā balvu par labāko noformējumu saņēma DALP 5. vidusskolas 11.b klase. Savukārt par labāko muzikālo saukli tika izvēlēts Liepājas 1. ģimnāzijas 10.d klases veikums.

Spilgtākos ZZ Čempionāta Kurzemes pusfināla mirkļus un jauniešu sportisko azartu, visai klasei cenšoties izcīnīt ceļojumu uz Vācijas “Heide parku” vai Horvātiju, varēsiet vērot jau šo nākamsestdien, 2.maijā, plkst.13, LTV7, raidījumā “Rādi klasi!”.

21. aprīļa pēcpusdienā Ventspils „Pārventas” sporta hallē pulcējas aptuveni 1100 jauno sportistu, viņu atblastītāju un skolotāju. Šodien, 22. aprīlī ar sacensībām Hanzas vidusskolas sporta zālē (Grostonas 5) sāksies Rīgas un Rīgas rajona pusfināli.

Festivālu „ZZ Čempionāts – Rādi klasi!” organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte „Zelta Zivtiņa”. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu. Paralēli šīm sacensībām šogad norit arī Zelta Zivtiņas SMS ātrrakstīšanas čempionāts sadarbībā ar Nokia, kura aicināts piedalīties ikviens.

Atbalsta: Tele2, Sorosa fonds Latvija, Ventspils Olimpiskais centrs, Kuldīgas pilsētas dome, Saulkrastu pilsētas dome, Bauskas pilsētas dome, Dobeles pilsētas dome, Cēsu pilsētas dome, Valmieras pilsētas dome, Jēkabpils pilsētas dome, Daugavpils pilsētas dome, Reebok, Britu padome, Versis Ro, Zaķumuižas ūdens, Draugiem.lv, Boomtime.lv, Esports.lv, Radio SWH, Radio SWH+, Diena.lv, 5min, žurnāls „Sīrups”, „Sports”, LTV7, JCDecaux, Dzirkstele.lv, Aluksniesiem.lv, Rekurzeme.lv, Novaja.lv, ZZ.lv, Ziemellatvija.lv, Neatkarīgās Tukuma ziņas, Bauskasdzive.lv, Staburags.lv.

Vairāk informācijas: www.zzcempionats.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV