Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sāk biļešu tirdzniecību uz Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola valstsvienības pārbaudes spēlēm

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 29.04.2009. 16:36

No šodienas sākas biļešu iepriekšpārdošana uz Latvijas Nacionālās valstsvienības pārbaudes spēlēm. Biļetes var iegādāties visās “Biļešu serviss” kasēs, to cena 3 lati.

Izlases līdzjutējiem šī būs iespēja vērot mūsu meitenes basketbola laukumā pirms starta Eiropas čempionāta finālturnīrā basketbolā sievietēm, kurš no 7. līdz 20. jūnijam norisināsies Latvijas pilsētās - Liepājā, Valmierā un Rīgā.

Izlases sastāvu veido šobrīd spēcīgākās un līdzjutēju iemīļotās basketbolistes: Anete Jēkabsone – Žogota, Gunta Baško, Ieva Kubliņa, Ieva Tāre, Zane Tamane, Liene Jansone, Zane Eglīte, Dita Krumberga, Aija Brumermane, Elīna Babkina, Anda Eibele, Aija Putniņa,  kā arī šīs sezonas debitantes Nacionālajā valstsvienībā: Kristīne Kārkliņa, Ieva Veinberga, Edīte Kresa, Anete Šteinberga, Santa Dreimane, Sabīne Niedola, Kristīne Vītola.

Nacionālās valstsvienības pārbaudes spēles:

14. maijs, 19.00 Latvija - Lietuva
(Liepājas Olimpiskajā centrā)

22.maijs, 19.30 Latvija-Izraēla
(Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā)

30.maijs 20:00 Latvija-Ukraina
(Liepājas Olimpiskajā centrā)

1.jūnijs, 20:00 Latvija-Turcija
 (Liepājas Olimpiskajā centrā)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV