Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Atraktīvākajiem skrējējiem Nordea Rīgas maratonā pasniegs īpašu balvu

Kristaps Menniks, 06.05.2009. 10:44

17. maijā Nordea Rīgas maratonā Nordea banka pasniegs īpašu Nordea pārsteiguma balvu atraktīvākajiem un vizuāli pārsteidzošākajiem skrējējiem. Atraktīvāko individuālo skrējēju vai komandu noteiks īpaši izveidota žūrija, kas vērtēs nevis sportiskos rezultātus, bet gan radošo domu lidojumu un tā īstenojumu skrējiena laikā.
Atraktīvākajiem skrējējiem Nordea Rīgas maratonā pasniegs īpašu balvu

Valdis Siksnis, Nordea bankas vadītājs: „Maratons ir ne tikai sportisku sasniegumu izaicinājums. Tas ir arī pozitīvs kopābūšanas sajūtu pasākums. Tādēļ šogad Nordea Rīgas maratona laikā mēs aicinām būt īpaši radošiem un atraktīviem dalībniekiem, lai ar saviem oriģinālajiem tērpiem un aksesuāriem pārsteigtu gan pārējos skrējējus, gan arī līdzjutējus. Arī no Nordea bankas šobrīd dalībai maratonā esam reģistrējušies jau vairāk nekā puse mūsu darbinieku – 330 banķieri – un mūs varēs atpazīt pēc tā, ka paši būsim īpaši atraktīvi.”

Nordea Rīgas maratonā iespējams pieteikties līdz 12. maijam vai līdz 10 000 dalībnieku skaita sasniegšanai www.nordearigasmaratons.lv vai Nordea filiālēs visā Latvijā. Šobrīd reģistrējušies vairāk nekā 6000 dalībnieku.

Foto: fotoaģentūra F64

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV