Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sestdien notiks Nordea Rīgas maratona ceturtais treniņš „Sestdienas treniņu sērijā”

Kristaps Menniks, 07.05.2009. 17:48

Sestdien, 9.maijā, maratona tehnoloģiju partneris -  Lattelecom aicina uz kopīgu treniņu Mežaparkā. Pulcēšanās notiks plkst. 10.00 pie Zooloģiskā dārza ieejas. Sekmīgai treniņa norisei, tas tiks sākts ar nelielu iesildīšanos Lattelecom komandas treneres un sporta ārstes vadībā. Abām ekspertēm arī būs iespēja uzdot jautājumus par sekmīgu gatavošanos un dalību maratonā. Tam sekos 4,5 km skrējiens, kā arī kopīga muskuļu izstaipīšana pēc fiziskās slodzes. Treniņa distanci iespējams pielāgot katra individuālajām vēlmēm un sagatavotības līmenim – skriet papildus apļus vai, gluži pretēji, trasi saīsināt.

„Lattelecom kā maratona tehnoloģiju partneris izvirzīja lielas ambīcijas - kļūt par Nordea Rīgas maratona lielāko komandu. Mums joprojām ir visas iespējas, jo Lattelecom komandā šobrīd reģistrējušies vairāk nekā 330 dalībnieku. Ne mazāk svarīgi ir kārtīgi sagatavoties maratonam, tādēļ jau iepriekš esam organizējuši teorētiskus un praktiskus treniņus. Sestdien aicinām ikvienu skriešanas entuziastu uzzināt ko jaunu no Lattelecom komandas ekspertēm - sporta treneres un sporta ārstes, kā arī pozitīvā un sportiskā gaisotnē pavadīt sestdienas rītu, " saka SIA Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

„Sestdienas treniņu sērijas" līdzšinējie treniņi Mežaparkā ir pulcējuši vairāk nekā 90 skriešanas entuziastu. To vidū ir visu Nordea Rīgas maratona distanču dalībnieki, kā arī aktīva dzīvesveida piekritēji, kuri vēl tikai apsver piedalīšanos pasākumā. Organizatori iesaka nevilcināties ar reģistrēšanos, jo tas būs iespējams vien līdz 12. maijam. Šobrīd reģistrējušies ir vairāk nekā 6400 dalībnieku. Pietiekties iespējams www.nordearigasmaratons.lv vai Nordea filiālēs visā Latvijā līdz 12. maijam vai līdz 10 000 dalībnieku skaita sasniegšanai.

Bez šīs nedēļas treniņa līdz Nordea Rīgas maratonam 17. maijā „Sestdienas treniņu sērijā" atlicis vēl viens - 16.maijā Reval Hotels aicina visu skrējienā pārstāvēto valstu dalībniekus uz „Starptautisko dalībnieku draudzības skrējienu".

Kopīgo treniņu ideja radās, uzklausot potenciālo Nordea Rīgas maratona dalībnieku vēlmi skriet un gatavoties 17. maija skrējienam kopā, dodot iespēju skrējējiem satikties, komunicēt un iedvesmot vienam otru.

Pēc visiem treniņiem ūdeni skrējējiem nodrošina Coca-cola.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV