Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nordea Rīgas maratona rīkotāji aicina pieteikties vēl 100 brīvprātīgos

Kristaps Menniks, 12.05.2009. 11:21

Ja neesi gatavs skriet kādu no Nordea Rīgas maratona distancēm, bet vienkārša līdzi jušana nav priekš Tevis, pievienojies brīvprātīgo komandai. Skrējiena norises dienā 17. maijā brīvprātīgo palīdzība nepieciešama startā 11.novembra krastmalā un finišā pie Arēnas Rīga.

Šogad brīvprātīgo interese ir bijusi ļoti liela. Taču lai nodrošinātu operatīvu skrējēju servisu, nepieciešams papildinājums brīvprātīgo rindās. Tieši brīvprātīgie ir tie, kuri veido pasākuma atmosfēru un liek ikvienam dalībniekam justies īpaši. Paši brīvprātīgie, savukārt, var uz savas ādas izbaudīt, ko nozīmē piedalīties starptautiska mēroga sporta pasākuma organizēšanā.

Pieteikumu un vairāk informācijas meklē http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/fans/.

Organizatori izsaka pateicību tiem vairāk nekā 200 brīvprātīgajiem, kuri līdz šim jau ir pieteikušies un ir iesaistīti Nordea Rīgas maratona organizēšanā!

Līdz 11.maija plkst. 24:00 Nordea Rīgas maratonam reģistrējies 7 321 dalībnieks. Līdz piektdienas pusnaktij reģistrēšanās vēl iespējama www.nordearigasmaratons.lv, bet sestdien klātienē Maratona EXPO pasākumā, kas norisināsies Rīgas Kongresu nama Jaunajā zālē Kr.Valdemāra ielā 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV