Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Zināma nākamā RIDE FOR MONEY tūres posma norises vieta

Matīss Līcis, 13.05.2009. 15:45

BMX freestyle un MTB freestyle sacensību „Ride For Money” tūre, vasarīgajam laikam iesilstot, no iekštelpām pārceļas uz āra skeitparku. Tūres otrais posms norisināsies Aizkrauklē, 2009. gada 23. maijā. Būs gan BMX amatieru, gan pro grupas, gan MTB braucēju sacensības, kā arī inline disciplīna (gan ne Ride For Money ietvaros).
Zināma nākamā RIDE FOR MONEY tūres posma norises vieta

Sacensību būtība ir ārkārtīgi vienkārša, demokrātiska un nosaukumam atbilstoša: sacensību dalības maksa tiek apkopota fondā, daļu no kura saņem konkrētā posma uzvarētāji (protams, kopā ar citām organizatoru un sponsoru sarūpētām balvām), daļa gaida noslēguma pasākumu, kur tiks sadalīta starp visas tūres labākajiem braucējiem. 

Sacensību kvalifikācijas kārtā katram braucējam tiks dotas līdz divām kvalifikācijas minūtēm (atkarībā no disciplīnas), kurās parādīt savas spējas. Sacensību tiesneši vērtēs braucēja triku sarežģītību, oriģinalitāti, stilu, ar kādu triki tiek izpildīti, un to, cik prasmīgi tiek izmantotas skeitparka konstrukcijas.

Finālos piedalīsies aptuveni 6-15 braucēji atkarībā no disciplīnas un tie norisināsies Jam formātā: sportistus sadalīs grupās pa pieciem braucējiem un katrai grupai tiks dotas 5-8 minūtes (atkarībā no disciplīnas), kurās braucēji parādīs savas spējas.

Nevajag satraukties tiem, kuri nepiedalījās tūres pirmajā posmā Rideit iekštelpu skeitparkā Tukumā, jo sacensības norisināsies visas vasaras garumā. Lielajās noslēguma sacensībās rudens pusē tad arī tiks apbalvoti labākie, kuru īpašumā nonāks viss sacensību naudas fonds. Turklāt Ride For Money tūres ietvaros tiks veidots dalībnieku reitings, kas ir lieliska iespēja jaunajiem un talantīgajiem braucējiem sevi parādīt un nokļūt kādās no Rideit organizētajām lielajām sacensībām.

23. maijā Aizkraukles skeitparkā būs ne tikai Ride For Money sacensības. Projekta „Nāc Pulkā” ietvaros turpat norisināsies arī citas radošas un sportiskas aktivitātes: Summer Jam JQB – break dance un hip hop cīņas un šovi, kā arī ekstrēmais fotokross.


Sacensību programma:

līdz 12:00 brīvie treniņi
12:00 reģistrācija + bmx un mtb iesildīšanās
13:00 inline iesildīšanās
13:30 mtb kvalifikācijas braucieni
14:30 inline kvalifikācijas braucieni
15:30 bmx kvalifikācijas braucieni
16:30 mtb finānāli 
17:00 inline fināli
17:30 bmx fināli 
18:00 apbalvošana

Vairāk informācijas:
www.rideit.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV