Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

SEB MTB Maratona 2. posmā labākais Reinis Andrijanovs

Rolands Japiņš, 25.05.2009. 13:16

Svētdien, 24. maijā, Siguldas/Krimuldas apkārtnē noslēdzies ”SEB MTB Maratona” otrais posms ar ”NN Sporta kluba ” triumfu.
SEB MTB Maratona 2. posmā labākais Reinis Andrijanovs

Sporta klases distancē tika iekļauti seši nopietni kalni, kas šo trasi padarīja ļoti sarežģītu. Pirmais 65 km, distanci veica Reinis Andrijanovs ’’NN Sporta klubs’’, otrais finiša līniju šķērsoja viņa komandas biedrs Andris Smirnovs, bet trešais igaunis Kaspars Austa ‘’Trek Philips’’. Kopvērtējuma līdera pozīcijas pēc otrā posma saglabājis K. Austa. Dāmu konkurencē ātrākā bija Ivanda Eiduka ‘’Rietumu Banka – Rīga’’, kā arī Komandu vērtējumā uzvarēja ‘’Rietumu Banka – Rīga’’ .

Sporta klases sacensību gaita - distances pirmajos kilometros izveidojās divdesmit sportistu grupa, kurā bija visi vadošie braucēji. Distances beigās atrauties izdevās diviem sportistiem R.Andrijānovam (NN Sporta klubs) un Dmitrijam Sarokinam (Rietumu Banka – Rīga). Pēdējā Siguldas finiša kalnā Reinis uzbrauca un finišēja lepnā vientulībā.

Kopumā ‘’SEB MTB Maratona’’ otrajā posmā dalību ņēma 2164 sportot gribētāji.

Sporta klase, 65km, 2.21.18

1) Reinis Andrijānovs ‘’NN Sporta klubs”
2) Andris Smirnovs ‘’ NN Sporta klubs”
3) Kaspar Austa ‘’Trek Philips”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV