Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Svētdien Vērmanes parkā “ZZ Čempionāta” lielais fināls

Rūdolfs Budze, 29.05.2009. 14:04

Vērmanes parkā jau trešo gadu pēc kārtas notiks skolēnu radošā un sporta festivāla „ZZ Čempionāts” lielais fināls. Pasākuma organizatori ir parūpējušies par dažādām atraktīvām aktivitātēm visas dienas garumā parka apmeklētājiem.
Svētdien Vērmanes parkā “ZZ Čempionāta” lielais fināls

Plkst.12:00 tiks dots starts sacensībām, kurās draudzīgākās un sportiskākās Latvijas klases cīnīsies par balvām. Visas klases finālistes no sacensībām brīvā brīdī kāps uz skatuves demonstrēt savus sagatavotos priekšnesumus – mūziklus “Kā sports un draudzība mūs stiprus dara!”. Starp klašu priekšnesumiem apmeklētājus priecēs arī Gustavo un grupas Astro’n’out uzstāšanās. Pasākumu vadīs Ufo (Kaspars Upacieris).

Jauniešu organizācija Avantis un Zelta Zevtiņa aicina arī ikvienu interesentu Vērmanes dārzā piedalīties dažādās sportiskās un jautrās aktivitātēs visai ģimenei. Par sportiskajām aktivitātēm būs parūpējušās dažādu sporta veidu federācijas. Parkā darbosies federāciju informācijas telts, kurā būs iespēja uzzināt vairāk par kādu no demonstrētajiem sporta veidiem. Ikvienam parka apmeklētājam neatkarīgi no vecuma vai dzimuma būs iespēja iemēģināt regbija, lakrosa, beisbola, virves vilkšanas, novusa, šaha, vindsērfinga u.c. sporta veidu elementus. Parka apmeklētājiem, sacenšoties sportiski aktīvās disciplīnās, būs arī iepsēja izcīnīt ceļojumu divām personām uz Stokholmu. Visas aktivitātes ir bez maksas.

Paralēli federāciju paraugdemonstrējumiem notiks mediju ielu basketbols, kurā sacentīesies eSports.lv, Delfi.TV, LTV, draugiem.lv un Radio SWH komandas. Par aktivitāšu iemūžināšanu video rūpēsies Avantis filmēšanas grupa ar Lieni Šomasi reportiera lomā. Spilgtākos mirkļus būs iespēja vērot TV ekrānos 11. jūnijā pllkst.20:05 LTV7.

Fināla sacensību laikā 40 “ZZ Čempionāta” finālistu klases cīnīsies par ceļojumu visai klasei – 1.vietas ieguvēji ceļos uz Horvātiju vai “Heide parku” Vācijā, 2.vietas ieguvēji ceļos uz Stokholmu Zviedrijā, savukārt trešās vietas ieguvēji dosies aizraujošā pārgājienā te pat pa Latviju. Īpaši sportiskas balvas klases saņems arī no Reebok, savukārt Britu padome sniegs jauniešiem iespēju attīstīt līderības prasmes starptautiskā kursa “DREAMS+TEAMS” ietvaros.

Paralēli skolēnu sporta un kultūras festivālam Zelta Zivtiņa sadarbībā ar Nokia aicinās Vērmanes dārza apmeklētājus piedalīties un izmēģināt savu pirkstu veiklību Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta Rīgas pusfinālā! Savukārt Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta fināla dalībniekiem tajā pašā dienā būs iespēja cīnīties par 1000 latiem!

Festivālu „ZZ Čempionāts” organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un Latvijā populārākā priekšapmaksas karte „Zelta Zivtiņa”. Festivāla mērķis ir popularizēt sportu kā azartisku, interesantu un veselīgu laika pavadīšanas veidu.

Atbalsta: Tele2, Nokia, Sorosa fonds Latvija, Eiropas Komisijas pretsmēķēšanas kampaņa “Help: par dzīvi bez tabakas”, Reebok, Britu padome, Versis Ro, Zaķumuižas ūdens, Draugiem.lv, Esports.lv, Radio SWH, Radio SWH+, Diena.lv, 5min, žurnāls „Sports”, LTV7.

Vairāk informācijas: www.zzcempionats.lv 

Foto: Didzis Grodzs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV