Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noslēdzies "Bērnu Rallijs Kurzeme 2009" Liepājā

Ieva Dadze, 01.06.2009. 13:19

Svētdien, 31. maijā, Liepājas Bērnu un rotaļu laukumā - Jūrmalas parkā, norisinājās "Bērnu Rallija Kurzeme 2009" pirmā atlases kārta. Jau no paša rīta rotaļu laukumā aktīvi darbojās SIA „Mārketinga un projektu aģentūra Fortius" tiesnešu komanda, kuri iekārtoja visu nepieciešamo sacensībām un palīdzēja, lai pasākums veiksmīgi noritētu.
Noslēdzies "Bērnu Rallijs Kurzeme 2009" Liepājā

Šogad atsaucība bija ļoti liela, jo pavisam kopā piedalījās 91 bērns. Bērni bija sadalīti trīs vecuma grupās, pats mazākais dalībnieks bija trīs gadu vecs, kuram neskatoties uz lielo konkurenci savā vecuma grupā, negāja nemaz tik slikti. Liela atsaucība bija arī no vecāku puses, kas visu laiku bija blakus un atbalstīja savu atvasi!

Pasākumu vadīja - atraktīvā Pepija - uzturēja jauku gaisotni visas dienas garumā. Jāpateicas arī saulainajam laikam, kas šodien mūs lutināja!

Kā jau katru gadu, arī šoreiz "Bērnu Rallijā Kurzeme 2009" dalībniekiem bija jāveic dažādi posmi - jāizbrauc šķēršļu joslas, jāatbild uz teorijas jautājumiem un jāprot vadīt radio vadāmās mašīnas. Kad visi dalībnieki bija veikuši visus sacensību posmus, bērniem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs - varēja ar krītiņiem zīmēt savus sapņus, atbildēt uz Pepijas atjautīgajiem jautājumiem par „Saldus gotiņām” un iegūt saldās balvas, vērot pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas paraugdemonstrējumus, kā arī aplūkot īstu rallija mašīnu!

Kamēr visi dalībnieki atpūtās no sacensībām, tika apkopoti arī rezultāti pa vecuma grupām:

A grupā - bērni vecumā no 6 -7 gadiem, arī mazāki. Šajā grupā 1. vietu izcīnīja Daniels Špahs, 2. vietu Ričards Fencors, 3. vietu Mārtiņš Fomins-Ķipsts.
B grupā sacentās bērni no 8 - 10 gadiem. Grupas uzvarētāja un 1. vietas ieguvēja bija Marta Bažejeva, 2. vietā Rūdolfs Kronlaks, 3. vietā Kristers Golts.
C grupā piedalījās bērni no 11 - 14 gadiem. Šajā grupā 1. vietu izcīnīja Līga Grietēna, 2. vietu Ričards Prūsis, 3. vietu Gvido Lēvalds.

Katrs dalībnieks saņēma balvas no pasākuma orgnizatoriem - „Mārketinga projektu aģentūra Fortius” sadarbībā ar Ceļu Satiksmes Drošības Direkciju un Swedbank, kas jau trešo gadu pēc kārtas, ir sacensību atbalstītājs.

Vēlreiz sakām lielu paldies atsaucīgajiem bērniem un viņu vecākiem, Pepijai un, protams, saulītei par izdevušos kopā pavadīto dienu!

Nākamās „Bērnu rallijs KURZEME 2009” sacensības notiks 7. jūnijā KULDĪGĀ plkst. 12.00 Pilsētas laukumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV