Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Valmierā notiks starptautisks novusa turnīrs "Novuss Valmierā"

Līga Tarbuna, 02.06.2009. 16:03

13.jūnijā plkst.10.00 Valmieras Valsts ģimnāzijas sporta zālē (L.Paegles iela 40) notiks starptautiskas individuālās sacensības "Novuss Valmierā", ko organizē Latvijas Novusa federācija. Sacensības norisināsies divas dienas - 13. un 14.jūnijā, tajās piedalīsies dalībnieki no Latvijas, bet arī Vācijas, Ukrainas, Krievijas un Igaunijas.

Sacensību organizators, Latvijas Novusa federācijas prezidenta vietnieks Ēriks Celmiņš informē, ka "Novuss Valmierā" būs individuālās sacensības dāmām un kungiem. Dalībai sacensībās ikviens interesents vēl var pieteikties līdz 10.jūnijam. Piedalīties aicināti gan valmierieši, gan citu rajonu iedzīvotāji, sūtot pieteikumu elektroniski: novus@inbox.lv .

Sacensības "Novuss Valmierā" iekļautas Starptautiskās Novusa federācijas sacensību kalendārā, tās norisināsies atbilstoši Latvijas Novusa federācijas apstiprinātiem spēles noteikumiem. Pirmo sešu vietu ieguvēji individuālajās sacensībās tiks apbalvoti ar balvām un attiecīgas pakāpes medaļām.

Ēriks Celmiņš piebilst, ka sarunās ar Starptautiskās Novusa federācijas vadību aktualizēts jautājums par cilvēku ar īpašām vajadzībām sporta aktivitātēm Valmierā. Sadarbībā ar Valmieras Valsts ģimnāziju iecerēts organizēt dažādas ar novusa spēli saistītas aktivitātes cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, uzsverot, ka novuss ir pieejams ikvienam, svarīga tikai vēlēšanās to spēlēt.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV