Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Četri latvieši cīnīsies par iespēju piedalīties amatieru skeitborda sacensībās "Volcom Wild in the Parks"

Zane Lejniece, 02.06.2009. 23:01 | komentāri (1)

Uz Eiropas WITP čempionātu Malmē dosies 4 latviešu un 2 igauņu puiši, lai cīnītos tālāk par 2 biļetēm uz WITP pasaules noslēguma posmu Fēniksā (Arizona).
Četri latvieši cīnīsies par iespēju piedalīties amatieru skeitborda sacensībās "Volcom Wild in the Parks"

Galerijas:

30.maijā Ventspilī norisinājās pasaules līmeņa amatieru skeitborda sacensību Volcom Wild in the Parks posms. Tās neapšaubāmi bija vasaras trakākās un zvērīgākās sacensībās. Nokļūstot līdz finālam ASV, kāds veiksminieks, savā īpašumā varēs iegūt 20 000$.

Kā redzam, šī gada vasara ir veiksmīgi iesākusies. Par to liecināja arī fakts, ka sacensību laikā nepārtraukti spīdēja saule, kas pietrūka pagājušā gada WITP sacensībās Tallinā.

Šķiet tieši saulainā laika, piknika un solītā Volcom dāvanu lietus dēļ Volcom Wild in the Parks sacensības sapulcināja kopā ap 60 skeitbordistu no Latvijas, Igaunijas, kā arī Lietuvas. Vēl vairāk Ventspils vasaras skeitparkā bija sapulcējušies skatītāji. Sniegtais atbalsts bija apbrīnojams, skaļā balsī tika novērtēts katrs veiksmīgi izpildītais triks, no lielās sajūsmas tika lauzti pat skeita klāji.

Bija vērts redzēt Dāvja Valpētera veiksmīgi izpildīto kickflip frontside boardslide vai tre flip 50-50 lejā pa ledge Edgara Ezermaļa izpildījumā un vēl daudzus trikus, par ko jāpateicas izcilajiem Baltijas skeitbordistiem.

Spraigo sacensību un nepārspējami izdevušās dienas nobeigumā tika uzzināti arī sacensību gala rezultāti. Un tie ir sekojoši:

-15

1. Nils Eerik Vesberg

2. Rihards Bondars

3. Karmo Kalda

16+

1. Kārlis Ezermalis

2. Artūrs Nilovs

3. Rūdolfs Baltiņš

Labākā trika izpildītājs un Electric Hype of the Day titula ieguvējs Kārlis Bogustovs, par veiksmīgi izpildīto triku disaster. Kārlis pagājušajā gadā izcīnīja iespēju doties uz Volcom Wild in the Parks Amsterdamā.

Vēl vairāk informācijas: http://www.boards.lv

Foto: Renārs Bīrmanis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV