Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

STREETBALL pirmais posms Jūrmalā tiek pārcelts

„3 pret 3 Streetball” preses dienests, 03.06.2009. 14:23

Sakarā ar sestdien paredzētajiem aukstajiem un lietainajiem laika apstākļiem "3 pret 3 STREETBALL" posms Jūrmalā tiks pārcelts uz 20. jūniju, Dzintaru pludmalē.
STREETBALL pirmais posms Jūrmalā tiek pārcelts

Tradicionāli Jūrmalas posmi spēlētājus ir priecējuši ar iespēju "strītbolu" spēlēt pludmales smiltīs, taču spēlēt lietū ar basām kājām, kad gaisa temperatūra nepārsniedz 10 grādus pēc celsija kaitē spēlētāju veselībai. Paldies tām komandām, kas izteica pamatotus iebildumus pret spēlēšanu šādos apstākļos, atvainojamies tiem "rūdītajiem strītbolistiem", kuriem spēlēšanas prieks ies secen šo sestdien.

Tām komandām, kuras jau ir samaksājušas dalības maksu, taču nespēs piedalīties 20. jūnijā, ir iespēja šo ieguldījumu novirzīt citu posmu apmaksai vai arī atgriezt iemaksu sazinoties ar organizatoriem.

Pieteikšanās uz pārcelto Jūrmalas posmu turpināsies interneta  mājas lapā www.streetball.lv kā arī salonā „Kamina” Brīvības ielā 155/2 (darbdienās no 10:00-18:00). Pieteikšanās tiks slēgta, trešdien, 17. jūnijā.

Plašāka informācija par dalībnieku grupām un jaunākajām aktualitātēm pieejama www.streetball.lv.

„3 pret 3 Streetball” – nekā lieka, tikai patiess strītbols!



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV