Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Rīgā aizvadīts Game of SKATE Baltijas fināls

Kaspars Čekotins, 09.06.2009. 13:44 | komentāri (3)

6. jūnijā i/c Olympia stāvlaukumā tika aizvadītas ikgadējās „éS Game of S.K.A.T.E.” sacensības skeitbordā.
Rīgā aizvadīts Game of SKATE Baltijas fināls

Neskatoties uz ne pārāk pateicīgajiem laika apstākļiem, dalībai sacensībās pieteicās 104 skeitbordisti un piecu stundu ilgā cīņā tika noskaidroti labākie triku meistari Latvijā. Pirmajā trijniekā ierindojās:

1.Miks Grantiņš
2.Kristaps Jūdzis
3.Arturs Nilovs
 
Uzreiz pēc sacensībām norisinājās arī Baltijas fināls, kurā cīņā par galveno balvu spēkiem mērojās visu trīs valstu sacensību uzvarētāji, un jau ceturto gadu pēc kārtas nepārspēts palika Latvijas triku meistars Miks Grantiņš, kurš izcīnīja apmaksātu ceļojumu uz Parīzi, kur viņam būs iespēja piedalīties lielajā Eiropas „éS Game of S.K.A.T.E.” fināla turnīrā.

Baltijas spēcīgāko braucēju trijnieks:
1.Miks Grantiņš (Lat)
2.Aleksandr Tubin (Est)
3.Kristaps Jūdzis (Lat)


Par Game of Skate.
Spēles noteikumi ir pavisam vienkārši. Uz spēles laukuma vienlaicīgi sacenšas divi braucēji. Pirmais braucējs nosauc triku, kuru tas izpildīs, uztaisa to un nākamajam braucējam jau ir jāuztaisa tieši šis pats triks. Ja viņš šo triku neuztaisa viņš saņem pirmo kartiņu ar burtu „S”. éS Game of Skate laikā tas braucējs, kurš pirmais savāc 5 kartiņas ar burtiem S.K.A.T.E, izstājas no spēles. Ja braucējs nosauc triku un neizpilda to, tad tiesības saukt triku un to izpildīt pāriet oponentam. Tādā veidā tiek noskaidrots labākais no abiem, līdz piecām kļūdām.

Pasākumu atbalstīja éS skeitborda apavi, Boards.lv un i/c Olympia.

Sīkāk par spēli mājaslapā http://esgameofskate.com

Foto: Maksim Kalanep

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV