Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pirmajā dienā divi neizšķirti

florbolazinas.lv, 11.06.2009. 13:19

Noslēgusies pirmā diena "Vasaras florbola līga 2009" sacensībās un vīriešu Elites grupā abās cīņās fiksēti neizšķirti rezultāti.
Pirmajā dienā divi neizšķirti

Galerijas:

9. jūnijā A/C "Lido" pirmajā spēlē savā starpā tikās "Florbolam.lv" un "Kvinta Plus". Galvenajiem turnīra favorītiem šajā spēlē nevarēja palīdzēt hokejisti Rodrigo Laviņš un Oļegs Sorokins, taču ierindā bija Juris Klodāns, Ģirts Ankipāns un Ronalds Ozoliņš, kā arī Latvijas florbola meistari Jānis Jansons, Kristiāns Lisovskis, Ainārs Juškēvičs un citi. Spēles gaitā "Florbolam.lv" sākotnēji izvirzījās vadībā, taču tad "Kvinta Plus" pārņēma vadību spēlē ar 5:3. Sekoja vēl viens pavērsiens un neilgi pirms cīņas beigām ar 6:5 vadībā atkal bija pretinieki. Tomēr neveiksme cīņas izskaņā savā aizsardzības zonā un "Kvinta Plus" spēja izraut neizšķirtu 6:6.

Spēlē starp "Salmingsports" un FK "Rīga" lielāko mača daļu vadībā ar pāris vārtu starpību atradās pirmie, taču mača izskaņā komanda nedaudz palaidās un visu pārsvaru zaudēja. Spēles pašā izskaņā FK "Rīga" spēlētājs Gints Fricbergs pēc uzvarēta iemetiena izdarīja metienu teju no laukuma centra un bumbiņa atrada ceļu vārtos – 7:7. Šajā spēlē FK "Rīga" sastāvā vēl nevarēja piedalīties Jānis Sprukts, kurš Latvijā ieradīsies pēc 15.jūnija un tad pievienosies komandai.

Foto: Ēriks Biters

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV