Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sestdien notiks Skeitborda sacensības rampā

Gints Gailītis, 11.06.2009. 14:18

Šo sestdien 13.jūnijā, Jūrmalā, Slokas skeitparkā notiks ekstrēmo sporta veidu sacensības, kurās skeitbordisti, agresīvie skrituļslidotāji un BMX braucēji sacentīsies mini rampā un rampā.
Sestdien notiks Skeitborda sacensības rampā

Latvijā ir tikai divas lielās rampas jeb „vert” rampas Jūrmalā un Ventspilī, taču sacensības tajās nav notikušas ilgāku laiku. Viens no labākajiem skeitbordistiem rampā ir ventspilnieks Toms Trigubs, ko pērn atbalstīja kompānija „Nike”. Ar viņu sacentīsies labākie Rīgas, Jūrmalas un Paņevežas skeiteri. Interesantas būs arī sacensības ar skrituļslidām un BMX.

Slokas skeitparkā notiks arī sacensības slalomā un augstlēkšanā. Savukārt fletlandā jeb brīvajā stilā pirmo reizi šogad notiks sacensības ar BMX riteņiem. Tajās solījis piedalīties Latvijas labākais meistars Dāvis Dudelis no Mārupes.

Sacensības sāksies pulksten 11:00, bet finālsacensības rampā plānotas ap pulksten 14:00.  Pieteikšanās sacensībām līdz pulksten 10:50.

Obligāts priekšnosacījums sacensībās rampā ir aizsargķivere. Tāpat ir ieteicami arī delnu, elkoņu un ceļu sargi. Skatītāju vidū tiks noskaidrota skaļākā līdzjutēja.

Nākamās skeitborda sacensības Jūrmalā paredzētas 4.jūlijā, kad notiks Baltijas čempionāts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV