Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liepājā notiks UPB Energy kauss

Latvijas Ūdens motosporta federācija, 11.06.2009. 16:20

Liepājas pilsētas centrā 13. jūnijā ar UPB Energy lielās balvas izcīņu sāksies Latvijas atklātais čempionāts ūdens motosportā.

Šogad čempionāts risināsies četros posmos – Liepājā, Alūksnē, Jelgavā un Jūrmalā. Īpaši jāatzīmē sacensības Alūksnē, kas būs apvienotas ar Eiropas čempionāta posmu Formula R1000 klasē un Baltijas Valstu čempionātu.

Jau otro reizi Liepājas posms ar nosaukumu UPB ENERGY kauss norisināsies pilsētas centrā, Tirdzniecības kanālā. Sacensību oficiālā atklāšana notiks sestdien pulksten 12.00, bet jau pulksten 12.15 tiks dots pirmais starts JT-250 klasē, kurā piedalās jaunieši no 10 līdz 16 gadu vecumam. Vēlāk starts tiks dots T-550 un S-550 klasē, kā arī RN-2000 klasē (kopā ar FR1000). Katrā klasē notiks trīs braucieni, un kopējo rezultātu veidos visu braucienu summa.

Liepājas komandas UPB ENERGY galvenā atbalstītāja kompānijas UPB holdings viceprezidents Oskars Mors uzsver, ka komandas pagājušā gada sniegums un uzņēmība kalpojusi kā labs piemērs kopīgu mērķu sasniegšanai un sporta attīstībai jauniešu vidū.     UPB, kas patlaban ir izveidojies par starptautisku holdingu, pirmsākumi ir meklējami Liepājā, tādēļ likumsakarīga ir Liepājas godalgoto sportistu iniciatīvas atbalstīšana – UPB ENERGY komandas izveide un Latvijas čempionāta Liepājas posma atbalstīšana,” uzskata O. Mors, piebilstot, ka UPB ENERGY komandā ir iekļauti daudzi jaunie talanti.

Biedrība LŪMSF dibināta 1993. gadā. Federācijas mērķis ir veicināt ūdens motosporta attīstību Latvijā, īpašu uzmanību pievēršot jauniešu iesaistīšanai šajā sporta veidā. Viens no federācijas uzdevumiem ir organizēt nacionāla un starptautiska mēroga ūdens motosporta sacensības, nodrošinot kvalitatīvu sacensību programmu un patīkamu atpūtu skatītājiem.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV