Pirmdiena, 30.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Menarda, Elma, Elna;

Notiks Rīgas čempionāts un jaunatnes meistarsacīkstes skeitbordā

Indra Vilde un Dzintra Āboliņa, 18.06.2009. 10:25

Svētdien, 21.jūnijā, Uzvaras parkā risināsies Rīgas čempionāts un meistarsacīkstes skeitbordā. Sacensību sākums paredzēts plkst. 11.00.

Sacensības tiek organizētas ar mērķi popularizēt skeitbordu Rīgas pilsētā, kā arī noskaidrot 2009. gada spēcīgākos sportistus pieaugušo un jauniešu konkurencē.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens, kurš apguvis skeitborda pamatus. Dalībnieki sacentīsies divās vecuma grupās: viena grupa būs pusaudži līdz 16 gadu vecuma, un otrā grupā jaunieši no 16 gadu vecuma. Sportisti cīnīsies vairākās disciplīnās: speciālajā slalomā, līniju slalomā, augstlēkšanā un "Game of skate".

Sacensības organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta (RD IJSD) Sporta pārvalde sadarbībā Latvijas Skeitborda federāciju. Sacensību galvenais tiesnesis - Edvīns Griķis, sekretārs - Gustavs Gailītis.

Pieteikties sacensībām iespējams sacensību dienā līdz plkst. 10.50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV