Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jauns „3 pret 3 Streetball” formāts un kalendārs

„3 pret 3 Streetball” preses dienests, 18.06.2009. 14:50

Dinamiski mainoties situācijai valstī, arī „3 pret 3 Streetball” organizatori pielāgojas esošajai realitātei. Neskatoties uz to, ka šajā sezonā ir samazināts posmu skaits,  galvenais motīvs paliek nemainīgs - vairāk spēļu, vairāk ar basketbola elementiem saistītu konkursu spēlētājiem.
Jauns „3 pret 3 Streetball” formāts un kalendārs

Šogad „3 pret 3 Streetball” notiks 11. jūlijā pie i/c Olympia, 18. jūlijā Valmierā un 15. augustā pie i/c Olympia. Iespējams pludmales basketbols tiks spēlēts Jūrmalā, taču laiks vēl tiks precizēts.

Papildu, sešas sestdienas visas vasaras garumā no pulksten 12:00 – 14:00 pie i/c Olympia katrs interesents varēs apliecināt savu meistarību soda un trīs punktu metienu konkursos. Labākajiem tiks balvas no i/c Olympia un iespēja piedalīties lielajā trīs punktu metienu konkursā “3 pret 3 Streetball” posma laikā. Konkursi sāksies 27. jūnijā un notiks katru sestdienu, kad nav ieplānots strītbola posms.

Kā jau katru gadu, arī šogad pie i/c Olympia visas vasaras garumā būs iezvietoti četri, autentiski strītbola grozi, kas pieejami plašai auditorijai.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā arī šogad 11. jūlijā pie i/c Olympia un 18. jūlijā Valmierā tiks izspēlēta iespēja Latvijas komandai prestižajā 22+ grupā cīnīties par  starptautisko Strītbola Kausu Prāgā. Pagājušajā gadā Čehu Republikā laurus plūca tieši latviešu komanda!

Par būtisku balvu fondu būs iespēja cīnīties arī citās spēlētāju grupās.

Interesenti pieteikties “3 pret 3 STREETBALL” posmiem var interneta mājas lapā www.streetball.lv kā arī salonā „Kamina” Brīvības ielā 155/2 (darbdienās no 10:00-18:00 http://www.kamina.lv). Tās komandas, kuras bija pieteikušās uz Jūrmalas posmu, automātiski tiek piereģistrētas posmam pie i/c Olympia 11. jūlijā. Jautājumu gadījumā jāsazinās ar organizatoriem.

Plašāka informācija par dalībnieku grupām un  jaunākajām aktualitātēm pieejama www.streetball.lv.

„3 pret 3 Streetball” – nekā lieka, tikai strītbols!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV