Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

“3 pret 3 Streetball” sezona startē jau šo sestdien pie i/c Olympia

streetball.lv, 25.06.2009. 15:58

Apjomīgu sadarbību uzsākuši „3 pret 3 Streetball” organizatori ar i/c Olympia. Šogad Rīgā pie i/c Olympia Streetball aktivitātēs interesenti varēs iesaistīties astoņas sestdienas, turklāt autentiski ielu basketbola grozi iepirkuma centra stāvlaukumā būs izvietoti visas vasaras garumā.
“3 pret 3 Streetball” sezona startē jau šo sestdien pie i/c Olympia

“3 pret 3 Streetball” pirmā posma datums ir noteikts 11. jūlijā pie i/c Olympia.

Papildu, sešas sestdienas visas vasaras garumā no pulksten 12:00 – 14:00 pie i/c Olympia katrs interesents varēs apliecināt savu meistarību soda un trīs punktu metienu konkursos. Labākajiem tiks balvas no i/c Olympia un iespēja piedalīties lielajā trīs punktu metienu konkursā “3 pret 3 Streetball” posma laikā. Konkursi sāksies jau šo sestdien, 27. jūnijā. Šobrīd, organizatori ļoti aktīvi strādā pie saldā ēdiena skatītājiem, par kuru tiks paziņots jau tuvākajā laikā.

Līdzīgi kā pagājušajā gadā arī šogad 11. jūlijā pie i/c Olympia un 18. jūlijā Valmierā tiks izspēlēta iespēja Latvijas komandai prestižajā 22+ grupā cīnīties par  starptautisko Strītbola Kausu Prāgā. Pagājušajā gadā Čehijā laurus plūca tieši latviešu komanda!

Būtiski, ka 18. jūlijā notiekošajā posmā Valmierā visiem Valmieras pilsētas un  rajona komandām būs bezmaksas dalība.

Interesenti pieteikties “3 pret 3 STREETBALL” posmiem var interneta mājas lapā http://www.streetball.lv  kā arī salonā „Kamina” Brīvības ielā 155/2 (darbdienās no 10:00-18:00 http://www.kamina.lv). Tās komandas, kuras bija pieteikušās uz Jūrmalas posmu, automātiski tiek piereģistrētas posmam pie i/c Olympia 11. jūlijā.

Ielu basketbols vēl šogad tiks spēlēts 18. jūlijā Valmierā un 15. augustā pie i/c Olympia.

Datumi, kuros notiek konkursi pie i/c Olympia : 27. jūnijs, 4. jūlijs, 25. jūlijs, 1. augusts, 8. augusts, 22. augusts,

Plašāka informācija par dalībnieku grupām un  jaunākajām aktualitātēm pieejama http://www.streetball.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV