Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Rideit svin oficiālās pastāvēšanas divu gadu jubileju

Kristiāna Kalniņa, 29.06.2009. 10:53

Ekstrēmo sporta veidu organizācija „Rideit” 4. jūlijā ar izvērstām un aizraujošām sacensībām atzīmēs savu otro dzimšanas dienu.
Rideit svin oficiālās pastāvēšanas divu gadu jubileju

Kas ir Rideit? Kā nu kuram – vienam tas ir Interneta portāls www.rideit.lv, kurā vienmēr sekot jaunākajām ziņām ričuku un citu ekstrēmu lietu pasaulē, citam – atmiņas par pagājušā gada Latvijas lielākajiem un neprātīgākajiem ekstrēmo sporta veidu festivāliem Ride It Summer Jam un Ride It Winter Jam, vēl kādam – veikals Tukumā vai Ride It Indoor – pašu jauniešu izveidotais Baltijā lielākais iekštelpu skeitparks, kur iespējams sportot neatkarīgi no laika apstākļiem. Jebkurā gadījumā, visi laipni gaidīti uz pasākumu visas dienas un nakts garumā, kas pulcēs „Rideit” radošo komandu, atbalstītājus, draugus, biedrus un sveicējus no Latvijas un tālākām zemēm.

Pasākums „Ride It Birthday Party” sāksies jau pl. 12:00 Tukuma meža dirtos, kur notiks Trek DH un 360 Crew Dirt Jam sacensības, bet pl. 16:00 visi aicināti uz „Rideit” iekštelpu skeitparku (Kurzemes iela 29, Tukums), kur zem viena jumta pulcēsies BMX un MTB frīstaila braucēji, kā arī agresīvie skrituļslidotāji jeb inlaineri. Sacensības skeitparkā norisināsies savādākā formātā nekā parasti, tātad būs pārsteigums un aizraujošs šovs gan skatītājiem, gan dalībniekiem. „Rideit” dzimšanas dienā sveiks arī ārzemju viesi - sacensībās piedalīsies sportisti no Čehijas, Igaunijas, Lietuvas un Polijas.

Ievērojot „Rideit” labākās pasākumu organizēšanas tradīcijas, sacensības noslēgsies ar afterparty, bet šoreiz netradicionālā vietā – turpat iekštelpu skeitparkā kopā ar diviem DJ duetiem. Par mūziku gādās „Ritma Institūta” instruktori AI-VA & Rudd un lieliskais DJ-meiteņu duo „Crystral Sound System”.

Vairāk informācijas – www.rideit.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV