Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Ernests Gulbis spēlēs Deivisa kausa mačā pret Bulgāriju

LTS preses dienests, 02.07.2009. 14:56

Pretēji iepriekš izskanējušai informācijai Ernests Gulbis tomēr nolēmis palīdzēt Latvijas komandai Deivisa kausa izcīņas mačā pret Bulgārijas izlasi, kas no 10. līdz 12. jūlijam gaidāms Plovdivā. Šīs cīņas uzvarētāji turpinās cīņu par iekļūšanu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā.

Lai gan īsi pirms „French Open” tenisa turnīra Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis bija paziņojis komandas kapteinim Ģirtam Dzeldem, ka Deivisa kausa izcīņas mačā pret Bulgāriju nevarēs palīdzēt komandai, tomēr nedēļu pirms sacensībām Gulbis plānus ir mainījis un dosies uz Plovdivu. Līdz ar Gulbi pirmdien Bulgārijā ieradīsies arī pārējie četri tenisisti – Deniss Pavlovs, Andis Juška, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns, kuri komandas kapteiņa Ģirta Dzeldes vadībā aizvadīs treniņus. Pēc tiem tad arī tiks nolemts, kuri četri tenisisti tiks iekļauti komandas sastāvā.

Atgādinām, ka šī gada sākumā Latvijas tenisisti (bez Ernesta Gulbja) Lielupē ar 5:0 apspēlēja Moldovas komandu. Lai iekļūtu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā Latvijas tenisistiem vispirms jāuzvar bulgāri, bet vēlāk jāgūst vēl viena uzvara. Zaudējuma gadījumā mūsu komanda arī nākamajā gadā spēlēs Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV